Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 27. marta līdz 2. aprīlim

Centieties būt aktīvs fiziskajā plānā . Apmeklējiet baseinu, sporta zāli, veiciet vingrinājumus mājās, staigājiet, brauciet ar velosipēdu. Esiet gatavi veikt varoņdarbus sev un savai ģimenei.

Palieciet taisnīguma pusē . Jums nav nepieciešams apiet citu cilvēku uzbrukumus, taču jums nevajadzētu arī atriebties likumpārkāpējiem. Dari to, ko liek tava sirdsapziņa. Emociju sajūtas un intuīcija nav labākie draugi aprīļa un marta krustojumā.

Iestājies par savu viedokli . Nemelo pats un neļauj citiem vest aiz deguna. Ja tevī pamostas tieksme pēc kārtības un stabilitātes, tad Abi ir nolēmuši sniegt palīdzīgu roku.

Jūtieties brīvi tikt galā ar uzkrātajām problēmām . Esiet neatlaidīgs, lai sasniegtu savu mērķi. Nenovirzieties no paredzētā ceļa. Ja jums šķiet, ka nevarat atrisināt kādu problēmu, jo jums nav spēka to izdarīt vai nepietiek atjautības, tad jums ir nepieciešams neliels pārtraukums, pēc kura jums vajadzētu atgriezties pie risinājuma meklēšanas. .

Pazudušo lietu meklēšana vainagosies panākumiem . Zagļiem un Krā***kiem nedēļa ir ārkārtīgi nelabvēlīga. Viņu noziegumi tiks ātri atklāti, un atmaksa negaidīs ilgi. Taisnīgums diezgan ātri uzvarēs. Visi mūsu sliktie darbi, par kuriem mēs agrāk neesam sodīti, atgriezīsies pie mums simtkārtīgi. Nedēļas sākumā vēl nav par vēlu kādam lūgt piedošanu.

Centieties uzlādēt sevi un apkārtējos ar jautrību un optimismu . Jūsu laipnība un pozitīvais labvēlīgi ietekmēs karmu, tāpēc iespējamās karmiskās nepatikšanas vai nu pilnībā izzudīs, vai izlīdzināsies.

Lasi arī: Kā ietekmēs Plutona pāreja uz Ūdensvīra zvaigznāju: Andželas Pērlas ieteikumi katram

Jūs varat ēst dažādus ēdienus, bet jums jāzina, kad apstāties. Ēdiet pārtiku, kas palīdz atjaunot As**is, kā arī pilns ar vitamīniem un minerālvielām. Dzeriet zāļu tējas, nevis neveselīgus dzērienus, piemēram, kafiju vai enerģijas dzērienus.

Veiksmes talismani nedēļai no 2023. gada 27. marta līdz 2. aprīlim

Hotei . Šis austrumu talismans dod veiksmi komunikācijā, finansēs un biznesā. Tas ir neuzmanības un stabilitātes simbols, un tādā laikā kā nedēļa, kas mums priekšā, bezrūpība un vieglums būs ļoti noderīgi.

Rūna Evaza . Izmantojiet talismanus ar šīs rūnas attēlu vai uzzīmējiet to uz ķermeņa, novietojiet to uz datora darbvirsmas. Skatieties uz viņu biežāk, jo viņa personificē pozitīvas pārmaiņas dzīvē. Lūk, kā tas izskatās:

attēls

Eksperti novēl veiksmi, pārvarot visus šķēršļus savā ceļā. Esiet uzticīgs labajiem dzīves principiem  un neaizmirstiet, ka tagad labāk rīkoties saskaņā ar likumu un morāli.

COMMENTS

Leave a Comment