Orgasma trūkums sievietēm- kā atslābināties un sasniegt orgasmu

JOGA UN MEDITĀCIJA

Kas kopīgs jogai un seksam, izņemot juceklīgās pozas?! Sasniegt orgasmu būs tikpat viegli kā stāvēt uz galvas, ja būsi pilnībā atslābusi. Ir pierādīts, ka pilnīgi pietiek ar četriem meditācijas seansiem, lai uzlabotu spēju uzbudināties. Meditācija atbrīvo no liekām domām, un Tu pārstāsi sevi seksa laikā vērtēt. Kad cilvēks ir fokusējies uz sajūtām te un tagad, viņš tās nevērtē un neatspoguļo, bet gan izjūt. Kā to panākt?! Pati vienkāršākā metode – sekot līdzi savai vai partnera elpošanai un ieklausīties savās sajūtās.

ATSLĀBINIES

Uzbudinājums seksa laikā var tikt pārtraukts, ja Tu mocīsi sevi ar jautājumu – vai orgasms jau ir tuvu?! Pārvēršot orgasmu par seksa galveno mērķi, Tu uzreiz novērsies un īstās sajūtas pazūd. Jo tuvāk Tu tam esi, jo lielāks var būt satraukums un gaidas, bet situāciju vajag vienkārši “palaist”. Tev ir jāgūst bauda no procesa un visas domas jāatstāj malā.

FANTAZĒ 

Reizēm tā vietā, lai censtos visu kontrolēt, domas vajag palaist brīvā lidojumā. Nevajag ieciklēties uz kādu konkrētu tēmu. Pārslēdz apziņu un fantazē, atsaucoties uz kaut kādām atmiņām vai notikumiem no pagātnes. Jo vairāk fantāziju, par kurām Jūs arī izstāstīsiet savam partnerim, jo vairāk viņš mēģinās iesaistīties un palīdzēs Jums sasniegt augstāko baudas virsotni, bet atceries – viņš to nevar panākt bez Tavas līdzdalības, tāpēc atslābsti un baudi!

Leave a Comment