Orgasma trūkums sievietēm- kā atslābināties un sasniegt orgasmu

Portrait of woman lying on bed

Un atkal jau – kārtējā draudzene stāsta par to, ka viņa ar savu partneri nespēj sasniegt orgasmu, lai gan ir arī diezgan daudz sieviešu, kas nekad dzīvē vēl to nemaz nav izjutušas. Kur slēpjas šo sieviešu problēma un kā ar to tikt galā?! 

Atšķirībā no vīriešu orgasma, sieviešu orgasms ir mazāk izpētīts un pat 2016. gadā tas izsauc daudz jautājumu: kur meklēt G punktu un vai tas vispār eksistē, vai var sasniegt orgasmu skūpsta laikā vai miegā, vai vaginālais orgasms ir mīts un kāpēc tik svarīgs ir klitors?! Acīmredzot, viens un tas pats stimulācijas veids uz dažādām sievietēm iedarbojas diezgan dažādi ( un, protams, neparedzami).

Jaunākie pētījumi liecina par to, ka seksuālās baudas (un vilšanās) avots atrodas mūsu galvās. Lai sasniegtu baudas virsotni, ir vajadzīgs ne tikai iemācīties mīlēt ar ķermeni, bet arī tikt galā ar pašas domām. Katru dienu mēs smadzenes nodarbinām ar tik daudziem jautājumiem un domām, taču seksa laikā ir svarīgi, lai smadzenes būtu pilnībā aizņemtas tikai ar Jūsu sajūtām. Lai sasniegtu orgasmu, ir vajadzīgs sasniegt prāta un ķermeņa harmonija, bet kā tad to īsti var panākt?

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, kā palīdzēt sev atslābināties un sasniegt augstākās baudas virsotnes

Leave a Comment