Padara vizuāli slaidāku: stilisti ir nosaukuši piecas krāsas, kurām vajadzētu būt jūsu garderobē

Eksperti ir pastāstījuši, kā izskatīties slaidākam ar pareizi izvēlētu apģērba krāsu palīdzību.

Diezgan izplatīts ir uzskats, ka tikai melnas krāsas apģērbs padara figūru slaidāku. Tomēr stilisti ir pārliecināti, ka tas nebūt nav taisnība. Ir vēl piecas krāsas, ar kurām noteikti vajadzētu papildināt savu garderobi. Tās paslēps trūkumus un vizuāli padarīs figūru slaidāku.

Smaragdzaļa

Lai gan tā ir diezgan koša krāsa, vienlaikus tā ir arī mierīga. Tāpēc šāds tonis spēj piesaistīt visu uzmanību, novēršot uzmanību no dažiem figūras trūkumiem. Eksperti iesaka pievērst uzmanību smaragdzaļām kleitām ar sānu siluetu, kas palīdzēs izcelt visus ķermeņa izliekumus. Vislabāk smaragdzaļo krāsu kombinēt ar neitrālāku – baltu, melnu vai pelēku.

Sarkana

Vēl viena krāsa, kas vizuāli padara figūru slaidāku. Tomēr ir svarīgi ņemt vērā, ka tai jābūt spilgti sarkanai. Stilisti sarkano krāsu dēvē par universālu krāsu, jo tā ir piemērota gan ballītei, gan tikšanās reizēm birojā. Tajā var doties pastaigā ar draudzeni vai uz randiņu.

Lasi vēl: Izraujiet tos ar visām saknēm, negaidot pavasari: gudri dārznieki nekavējoties atbrīvojas no šiem kokiem dārzā

Tumši zila

Pēc ekspertu domām, tieši tumši zilā krāsa ir jānovieto uz otrā pakāpiena aiz melnās, jo tā spēj padarīt figūru slaidāku. Dziļš tonis ir ideāli piemērots visiem ādas toņiem. Turklāt tas labi izskatīsies gan oficiālos pasākumos, gan ikdienā.

Šokolādes

Šī krāsa nav tik “smaga” kā melnā, tāpēc palīdz radīt “atdzīvinošu” efektu. Šokolādes krāsa ir piemērota ne tikai uzvalkiem. Stilisti ir pārliecināti, ka varat droši valkāt brūnas kleitas. Piemēram, šokolādes krāsas līdzena piegriezuma kleita ar melnām kurpēm uz papēža palīdzēs radīt elegantu un sievišķīgu tēlu.

Spilgti rozā

Šī krāsa kļuva par īstu pagājušā 2023. gada tendenci, pateicoties filmai “Bārbija” ar Margotu Robiju galvenajā lomā. Lielākā daļa meiteņu un sieviešu pret to izturas piesardzīgi, taču stilisti ir pārliecināti, ka, izvēloties fuksijas krāsu vai rozā rakstainu audumu, var viegli novērst uzmanību no liekajiem kilogramiem.

 

Leave a Comment