Novietojiet šo augli pie savas gultas, bezmiegs pāries tajā pašā naktī

Traka dzīve, piebremzē! Mēs esam pārslogoti ar rūpēm, un ķermenis lūdz žēlastību. Protams: pa dienu staigājam kā miegainas mušas un sapņojam par mīkstu spilvenu, un bezmiegs naktī sagrauj visus atveseļošanās plānus. Kāds izspiež nomierinošos līdzekļus kā sēklas un nevar aizmigt bez miegazālēm. Un kāds pēc darba ieskrien pārtikas veikalā, ieliek grozā superlīdzekli pret bezmiegu un visu nakti guļ kā mazulis.

Ja esat izmēģinājis duci līdzekļu, lai atslābinātu un aizmigtu, bet neviens no tiem īsti nedarbojās, es aicinu piedzīvot ko interesantu. Lēti, jautri un efektīvi!

Bezmiegs naktī

Kāpēc ir tik grūti aizmigt, pat ja visu dienu esi griezies kā vāvere ritenī? Tas viss ir par mūsu smadzenēm – mūžīgo strādnieku. Mēs reti ievērojam miega higiēnu un uzmācīgās domas, kas visu dienu vajā mūsu galvās, ņemam līdzi gultā. Rūpes, plāni, neatrisināti jautājumi – tas viss traucē galvenā miega hormona melatonīna ražošanai.

Lai atpūstos, nomierināsim savas smadzenes ar patīkamu rituālu. Lai to izdarītu, sagatavojiet citronu un atcerieties vienkāršu sižetu. Izpildiet norādījumus, un jūsu miegs būs mierīgs un atjaunojošs.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment