Padomi, kā noturēt mīļoto vīrieti uz visu mūžu; #7- zelta vērts!

 

Bailēm lielas acis: kā noturēt vīrieti attiecībās

Tagad, kad prinča esamība neizrausa nekādas šaubas, ir īstais laiks parunāt par to, kā noturēt vīrietis sev blakus, vēlams uz visu atlikušo dzīvi. Un tam vispirmām kārtām vajag saprast, kāpēc mūsdienu vīrieši nesteidzas šķirties no sava vecpuiša statusa pat tad, kad viņiem blakus jau ir burvīga un, galvenais, mīļotā sieviete. Lai cik tas banāli arī neizklausītos, bet pie visa vainīgas ir bailes. Bailes no nopietnām attiecībām ir pietiekami spēcīga psiholoģiskā barjera, kuru pārkāpt vienatnē vīrietim mēdz būt samērā sarežģīti. Tās var izpausties katram pilnīgi savādāk. Piemēram, jautri izklaidējoties un patstāvīgi mainot seksa partnerus. Tās var arī “slēpties” civillaulībā, kas bez zīmoga pasē ilgst jau desmitiem gadu. Ir zināmi arī gadījumi, kad tās pašas bailes liek vīriešus pārtraukt attiecības ar savu mīļoto, lai nepārietu jaunā attiecību posmā.

Iemesli, kāpēc vīrieši baidās no nopietnām attiecībām

Viens no galvenajiem šādu baiļu rašanās iemesliem ir neveiksmīga pieredze. Citiem vārdiem sakot, nelaimīga mīlestība. Tāpēc nenāks par ļaunu painteresēties, vai jaunajam cilvēkam kaut kas līdzīgs dzīvē ir bijis un, kā viņš ir pārdzīvojis šīs dvēseles ciešanas. Ja tas noticis salīdzinoši nesen, tad nav vērts steigties ar centieniem attīstīt jūsu attiecības.

Turklāt bailes no nopietnām attiecībām vīriešiem rodas no izkropļota priekšstata par ģimenes dzīvi. Piemēram, ja vīrietim bijusi neveiksmīga laulība vai arī viņa vecāki/draugi/tuvinieki ir pārdzīvojuši sāpīgu šķiršanos. Tādā gadījumā viņš burtiski uzskata, ka laulība bojā attiecības un necentīsies tās izveidot. Jūsu galvenais uzdevums būs iznīcināt šo ilūziju. Ir ļoti svarīgi mīļotajam parādīt, ka laulātās attiecības ir atkarīgas no abu partneru kopīgiem centieniem, un, ka tās var būt laimīgas.

Uzbāzīgās reklāmas un paši priekšstati par jautro vecpuiša dzīvi noslēdz mūsu triādi par galvenajiem iemesliem, kāpēc vīrieši baidās no nopietnām attiecībām. Runa ir par mākslīgi izveidoto un tik pievilcīgo pleiboja dzīves stilu: daudzas draudzenītes, nekādu pienākumu, jautrība un nekāda atbildība. Ja tas ir iemesls, tad tavs uzdevums ir parādīt mīļotajam citādāku pasauli. Abpusējas mīlestības un harmonijas pasauli, kurā var iegūt patiesu un īstu laimi. Kā to izdarīt? Palīgā nāks vienkārši padomi, kurus tu atradīsi tālāk.

 

Mazas sieviešu viltībiņas: 10 vienkārši padomi, kā noturēt vīrieti

Īstais laiks pāriet pie praktiskiem padomiem, kuri palīdzēs tev piepildīt sapni par kopdzīvi kopā ar mīļoto. Bet ņem vērā, ka tie strādā tikai tādā gadījumā, ja jūsu mīlas jūtas ar vīrieti ir abpusējas, un attiecības attīstās. Jau laikus pabrīdināšu, ka to izpilde prasa no tevis diezgan spēcīgu gribasspēku un dažreiz pat ziedošanos. Tāpēc esi gatava strādāt ar sevi savas mīlestības labā. Un atceries, ka vīrieti noturēt nevar ne ar bērnu, ne šantāžu, ne naudu. Tikai abpusēja mīlestība un cieņa spēj pāri padarīt laimīgu uz visu mūžu!

Padoms Nr. 1: Esi daudzšķautņaina!

Ar ko atšķiras mīļotā sieviete no mīļākās vai sievas? Ar to, ka viņa gudri sevī apvieno abas šīs lomas. Un vēl prot būt mīļotajam cilvēkam tuvs cilvēks, jautra draudzenīte, gādīga māte, līdzjūtīga māsa, taisnīgs kritiķis, uzticams sabiedrotais …Šo sarakstu var turpināt vēl ilgi, bet tā galvenā doma ir saprotama tāpat – ir jāmāk būt daudzšķautņainai kopā ar mīļoto. Neieciklējies tikai uz vienu lomu, piemēram, meitene, ar kuru viņš satiekas. Puiši var gadiem ilgi iet uz randiņiem ar tevi un tā arī neizlemt tevi bildināt viena vienkārša iemesla dēļ – tu neparādi neko citu. Tāpēc, ja vēlies vīrieti noturēt, esi gatava viņam gan boršču izvārīt, gan problēmas uzklausīt, gan Sli**bas laikā viņu kopt. Un tas viss, kaut arī jūs “tikai satiekaties”.

Lasi arī: Noslēpumi, kā noturēt ideālu svaru visas dzīves garumā

Padoms Nr. 2: Nesteidzini notikumus

Viena no izplatītākajām sieviešu kļūdām – steiga attiecībās. Tā no vienas puses ir saprotama: vecums spiež, visas draudzenes jau ir precējušās, vecāki par mazbērniem jau visas ausis pieskandinājuši …Un jūs jau ilgi satiekaties – viennozīmīgi ir laiks apgredzenoties. Tikai ,nonākot pie šādas domas, nekādā gadījumā nevajag spiest uz vīrieti un, vēl vairāk – šantažēt viņu. Principā šis padoms darbojas katrā attiecību posmā, un ne tikai tad, kad runa ir par kāzām. Tāpēc nekad nesteidzies! Ļauj savam vīrietim nobriest kopdzīvei/laulībām/bērniem. Un, kamēr viņš “briest”, neviens tev neliedz maigi un rūpīgi virzīt viņu vajadzīgajā virzienā, izmantojot rūpes un glāstus.

Padoms Nr. 3: Paliec interesanta un noslēpumaina

Vīrietim nav nekā garlaicīgāka par monotonu dzīvi ar sievieti, par kuru viņš zina visu. Tāpēc kultivē sevī noslēpumainību un neizdibināmību. Runa, pirmkārt, ir par dažādiem hobijiem un aizraušanos, kas palīdzēs tev vienmēr palikt interesantai sava mīļotā cilvēka acīs. Ideālā gadījumā, ja daži tavi hobiji pilnībā sakristu vai sasauktos ar iemīļotā cilvēka interesēm.

Tāpat centies laiku pa laikam savu vīrieti pārsteigt. Pārsteigumi var būt visdažādākie: no jaunas frizūras līdz pat sertifikāta pirkšanai par kopīgu lēcienu ar izpletni. Maza piebilde: lai pārsteigums izdotos, noteikti pārliecinies par to, ka mīļotais par to priecāsies. To tā uzmanīgi var izdarīt, uzdodot āķīgus jautājumus viņam vai tuviem viņa draugiem.

Padoms Nr. 4: Esi formā

Sāc ar viselementārāko – ikdienas ārējo izskatu. Vienreiz par visām reizēm pasaki “nē” nolupušai nagu lakai, izspūrušiem matiem un netīram halātam viņa klātbūtnē. Starp citu, parādīties vīrietim bez grima nav nekas tik slikts. Bet viņa klātbūtnē veikt grima uzlikšanu/manikīru/krāsošanu/epilāciju ir kategoriski aizliegts. Pirmkārt, tās nav tās patīkamākās procedūras. Un otrkārt, tamlīdzīgas nodarbes ļoti bieži pavisam nopietni vīriešus atbaida. Tāpēc labāk, lai tavi mazie skaistuma noslēpumi paliek pie tevis, bet iemīļotais lai tīksminās jau par gatavu rezultātu.

Turklāt, seko savam ķermenim. Ideālā gadījumā centies uzturēt tās formas, ar kurām tu viņu iekaroji. Bet atceries, ka tie pāris kilogrami nav nekas tik šausmīgs, nekā asa āda un sasprēgājuši papēži. Tāpēc obligāti kop sevi! Atceries, ka kopta sieviete jau ir skaista.

Padoms Nr. 5: Kopīgas tradīcijas

Nekas pāri tā nesatuvina kā mazas, ģimeniskas tradīcijas un rituāli. Lai iesākumā tā būtu svētdienas tējas dzeršana ērtā kafejnīcā vai sestdienas vakars ar iemīļoto seriālu skatīšanos. Galvenais, lai tas patiesi kļūtu par tradīciju, un tas nozīmē, par regulāru laika pavadīšanu jums abiem. Pakāpeniski jūsu attiecībās ievies jaunus kopīgus rituāliņus, kas sniedz dažāda veida baudu katram no jums. Un pavisam drīz tie kļūs par tradīcijām, kas saistīs jūs vēl ciešāk.

Padoms Nr. 6: Pozitīvs noskaņojums

Nu nepatīk vīriešiem problemātiskas “dāmītes”, kas to vien grib kā paraudāt viņiem uz pleca vai arī katrā tikšanās reizē žēlojās par savu šausmīgo likteni. Nepatīk un viss. Pieņem šo faktu un lielāko daļu laika ar mīļoto esi pozitīvā omā. Pirmkārt, paraudāt vari ar mammu un draudzenēm, bet ar mīļoto labāk laiku pavadīt kaut kā interesantāk.

Lasi arī: Noslēpumi, kā noturēt ideālu svaru visas dzīves garumā

Un otrkārt, parādot savu optimistisko nostāju grūtā situācijā, tu tādējādi savam vīrietim parādi, ka viņš vienmēr var rēķināties ar tavu veselo saprātu un atbalstu grūtā brīdī. Un, treškārt, pārstājot žēloties mīļotā sabiedrībā par dažāda veida sīkām nepatikšanām, tu automātiski kļūsti garā stiprāka.

Padoms Nr. 7: Nepazaudē sevi!

Vēl viens faktors, kas atgrūž vīriešus – sievietes sevis pazaudēšana. Sevi pazaudēt var laulātajā, bērnos, ikdienā vai darbā. Visbriesmīgākais ir tas, ka, pazaudējot sevi, sieviete zaudē visus savus apvāršņus un pārstāj būt interesanta personība. Tāpēc, lai cik ļoti tev arī puisis nepatiktu, lai kā arī negribētos mīļoto cilvēku pataisīt par savas dzīves jēgu, vienmēr paliec pilnvērtīga personība. Atceries, ka neviens vīrietis nenovērtēs šāda veida upuri. Un, kas ir vēl sliktāk, vienā skaistā dienā vienkārši sāks tevi uzskatīt par apkalpojošo personālu, ar kuru ir tik ērti, bet tik ļoti garlaicīgi. Bet tas, ka no garlaicīgām sievietēm vīrieši bēg kā no uguns, jau tev ir zināms no padoma Nr. 3.

Padoms Nr. 8: Mājas komforts

Skaties, kā gribi, bet tikai gādīgas sieviešu rokas spēj radīt to neatkārtojamo mājas komfortu, ko tik ļoti novērtē vīrieši. Tāpēc pieliec maksimālas pūles tam, lai jūsu kopdzīves miteklis kļūtu par īstām mājām tavam iemīļotajam. Seko līdzi tīrībai mājās, viņa apģērba svaigumam un obligāti iemācies gatavot viņa mīļākos ēdienus. Vairumam vīriešu ar to būs vairāk nekā pietiekami. Un nedomā, ka mēs liekam tev mesties ar galvu iekšā saimnieciskajās lietas un aizmirst par sevi, mīļoto. Iemācies pareizi sadalīt laiku un tad varēsi daudz ko paspēt! Tai skaitā arī kopt sevi un satikties ar draudzenēm.

 

Padoms Nr. 9: Kritizē uzmanīgi

Kritika, kas vērsta uz iemīļoto, ir bīstama lieta. It sevišķi, ja tiek kritizēt pietiekami asi un regulāri. Tici man, neviens vīrietis sev blakus necietīs sievieti, kura viņu regulāri “zāģē”. Tāpēc, ja tu kritizē mīļoto, tad dari to maksimāli uzmanīgi un konstruktīvi. Piemēram ne tikai norādi uz viņa kļūdām, bet arī piedāvā risinājumu, kas nākotnē palīdzēs izvairīties no līdzīgas negatīvās pieredzes. Atceries, ka pret mierīgu un saprātīgu sarunu vīrietis izturēsies daudz uzmanīgāk nekā pret emocionālu histēriju. Turklāt, ja tev piemīt spēj pareizi kritizēt, tad vari kļūt par sava mīļotā cilvēka uzticamu padomdevēju.

Padoms Nr. 10: Dod savam vīrietim brīvību

Šis ir viens no svarīgākajiem padomiem, kā noturēt vīrieti. Ko mēs domājam ar vārdiem “dot brīvību”? Pirmkārt, reālu iespēju vīrietim pašam patstāvīgi pieņemt lēmumus bez totālas sievietes kontroles. Iemācies uzticēties savam iemīļotajam un neturi viņu “īsā pavadā”. Viņam ir jābūt iespējai, piemēram, noskatīties futbolu ar draugiem bez tevis un taviem nebeidzamajiem zvaniem. Tikpat svarīgi ir neuzspiest mīļotajam savus uzskatus un viņa vietā būvēt nākotnes plānus. Vienmēr atceries, ka tavs mīļotais ir pieaudzis un nobriedis vīrietis, kurš ir spējīgs pats pieņemt lēmumus. Bet tavs uzdevums savukārt ir kļūt viņam par uzticamu un mīlošu cilvēku, kura viedokli viņš būs gatavs uzklausīt, un nevis kļūt par otro mammu. Tāpēc biežāk attiecībās vadies pēc šī principa. Un pavisam drīz tu personīgi pārliecināsies par tā efektivitāti!

dieviete

Leave a Comment