Padomi, kā noturēt mīļoto vīrieti uz visu mūžu; #7- zelta vērts!

how-to-stay-in-love-forever-with-your-lover

Iepatikties vīrietim, apburt viņu un pat panākt, lai viņš iemīlas, nav nemaz tik grūti, kā pirmajā brīdī liekas. Pavisam cita lieta ir noturēt mīļoto, kļūt par viņa vienīgo, ar kuru blakus viņš grib pavadīt visu savu dzīvi.

Un galvenā grūtība ceļā uz kopīgu “ilgi un laimīgi” daudziem mūsdienu vīriešiem ir bailes no nopietnām attiecībām. Bet ir arī citi zemūdens akmeņi, kas spēj vienā mirklī nogremdēt jūsu laivu Mīlestības okeānā. Par to, kā noturēt vīrieti un nodzīvot kopā ar viņu ilgu un laimīgu kopdzīvi arī runāsim tālāk.

Bet, vai princis maz bija: kā saprast, vai ir vērts noturēt vīrieti

Pirmkārt, noskaidrosim, kuru vajag noturēt sev blakus, bet, kuru labāk uzreiz palaist, netērējot dārgo laiku un spēkus. Tam izmantosim trīs vienkāršus noteikumus.

Noteikums Nr. 1: Nesteidzies!

Nav noslēpums, ka iemīlējusies sieviete tiecas idealizēt savu mīļoto. Vīriešu burvības un trakojošu hormonu kokteiļa ietekmē mēs visas pazaudējam veselo saprātu un vispār nepamanām viņa trūkumus. Bet viņš nemaz nav ideāls, un pavisam drīz tas, kas likās nemanāms un pat mīlīgs, burtiskā nozīmē sāks šausmīgi tracināt. Tāpēc pacenties nebūvēt nākotnes plānus ar vīrieti ne agrāk kā sešus mēnešus pēc jūsu attiecību sākšanās. Ja ticēsim pētījumiem, tad tieši tik ilgs laiks ir nepieciešams endokrīnajai sistēmai, lai pierastu pie hormonālā sprādziena, ko izraisījusi mīlestības jūtu pārbagātība.

 

Noteikums Nr. 2: Esi godīga pati pret sevi

Un tā, apmēram pēc 6 mēnešiem jūsu attiecības jau nedaudz nostiprināsies, jūs pietiekami labi iepazīsiet viens otru, bet hormoni pieklusīs – tas ir visīstākais laiks, lai padomātu par nākotni. Tas ir ideāls laiks, lai sev uzdotu vienkāršu jautājumu: “Vai es vēlos ar šo vīrieti nodzīvot visu savu atlikušo dzīvi?”. Ja, atbildot uz to, vēderā pamodās tauriņu bars, bet galvā uzplaiksnī jūsu kopīgo bērnu attēli, tad pārej pie nākamā punkta. Ja nekas tamlīdzīgs netiek sajusts, tad pārvērtē jūsu attiecības, pilnībā iespējams, ka tās jau sen sevi ir izsmēlušas. Tikai esi godīga pati pret sevi. No tā ir atkarīga tava laime!

Noteikums Nr. 3: Pārliecinies par atbildes jūtām

Trešais noteikums ir pats galvenais laimīgas kopdzīves noteikums. Tāpēc tev ir jāpārliecinās par to, ka tavi un viņa uzskati par attiecībā pilnībā sakrīt. Citiem vārdiem sakot, tev ir jābūt pārliecinātai par to, ka jūs esat kopā tikai un vienīgi tāpēc, ka mīlat viens otru un nevis tāpēc, ka tu ilgi centies iekarot viņa simpātijas un ka viņam ir viegli kopā ar tevi. Kā saprast, ka jūtas ir abpusējas? Vienkārši paļaujies uz savu intuīciju un nedaudz paanalizē attiecības. To vēlams darīt vienatnē ar savām domām.  Var papildus izmantot vienu vienkāršu vingrinājumu: sadali papīra lapu divās kolonnās un ieraksti visu to, ko katrs no jums abiem šajās attiecībās iegulda. Ideālā gadījumā abām kolonnām būtu jābūt apmēram vienādām izmēra ziņā. Ja viena vai otra kolonna ir būtiski garāka, tas jau ir iemesls, lai aizdomātos par to, kā harmonizēt attiecības ar mīļoto.

Lasi arī: Noslēpumi, kā noturēt ideālu svaru visas dzīves garumā

Ja tomēr tu esi pārliecināta, ka šis vīrietis ir tavas dzīves mīlestība, tad tur vairs daudz nekas nav darāms. Jāizdara vien tā, lai tavs iemīļotais nonāktu pie tāda paša secinājuma. Vēlams to darīt rūpīgi un nemanāmi, jo vīrieši tomēr ir maigas un bailīgas būtnes, un viņi līdz “ilgi un laimīgi” ir obligāti jāsagatavo. Un sagatavot vajag tā, lai viņš līdz sava mūža beigām būtu pārliecināts, ka pats ir pieņēmis liktenīgo lēmumu ņemt tevi par savu sievu. Un nav kļūdījies.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu padomus, kā noturēt mīļoto vīrieti uz visu mūžu:

Leave a Comment