Padomi, kā samazināt augšstilbu apkārtmēru

2. Kāp!

Atrodi vietas, kurās ir iespējams tikt augšā ar piepūli. Vari tur doties gan ar kājām, gan riteni. Ja ārpus mājas tāda vieta nav atrodama, noteiki izvēlies kāpnes – tas ir labākais treniņš kājām, kāds var būt. Kad dodies augšup, tavs sirds ritms strauji pieaug, kas nozīmē, ka tu sāc dedzināt kalorijas. Stundu gara kāpšana pa kāpnēm sadedzina aptuveni 1000 kalorijas.

3. Saliecies!

Vingrinājumi, kuros tev ir jāsaliec savas kājas, ir īpaši iedarbīgi. Izklupieni, pietupieni utt. Tajos nākas pielikt daudz pūļu, jo muskuļi tiek sasprindzināti pastiprināti. Tie palīdzēs tavu augšstilbu ādu padarīt arvien tvirtāku.

Izlasi arī: Vingrinājumi slaidām kājām

4. Ēd!

Nekādā gadījumā nedrīkst izlaist savu dienas pirmo ēdienreizi – brokastis. Atmet ar roku cukurotiem ēdieniem, kas satur pārāk daudz kaloriju, un izvēlies proteīniem bagātus ēdienus – tie palīdzēs tev uzturēt ķermeni labā formā. Nepietiek tikai ar sportošanu, ir nepieciešams arī pareizi ēst.

5. Biežas uzkodas

Uzkodas tev palīdzēs ilgāk justies paēdušam un neļaus pārāk daudz ēst ēdienu ar lielu kaloriju daudzumu. Bet izvēlies uzkodas, kas satur mazāk kā 150 kalorijas, citādāk arī ar tām var iegūt lielāku svaru.

6. Pieraksti savas ēdienreizes

Ja sekosi līdzi tam, ko ikdienā ēd un skaitīsi kalorijas, tas tev palīdzēs arvien ātrāk ieiet jaunajā dzīves ritmā. Būs vieglāk arī ar laiku iegaumēt šīs ēdienreizes un sekot līdzi tam, cik daudz proteīna un cik daudz kaloriju esi uzņēmusi.

Lasi arī: Izmēģini šos vingrinājumus, lai neilgā laikā tiktu pie slaidām kājām!

7. Dzer vairāk ūdens

Izvēlies ūdeni ik reizi, kad sniedzies pēc dzēriena – tā tu izvairīsies no ļoti daudz kalorijām, kas ir dzirkstošajos dzērienos, sulās un alkoholā. Ūdens nepalielinās uzņemto kaloriju daudzumu – tas palīdzēs arī tavai Vese***ai un ādai.

Leave a Comment