Padomi un tautas līdzekļi, lai tiktu vaļā no bezmiega

Tautas līdzekļi pret bezmiegu

Garšaugu novārījums palīdzēs tikt galā ar slimību. Tam vajadzēs 30 gramus piparmētru, 50 gramus sausas māteres un 20 gramus baldriāna sakneņu un apiņu rogas. Zāļu maisījumu samaļ, samaisa katliņā ar 0,5 litriem verdoša ūdens, tad uz lēnas uguns vāra 15 minūtes.

Buljonu vajadzētu filtrēt un atšķaidīt ar ūdeni pēc garšas. Jums ir nepieciešams dzert līdzekli katru dienu pirms ēšanas.

Ja bezmiegu pavada galvassāpes un nemiers, jums palīdzēs prīmulas. Recepte ir vienkārša: 3 ēdamkarotes sasmalcinātā auga aplej ar 300 mililitriem verdoša ūdens. Atstājiet tieši vienu stundu. Sasprindzināto uzlējumu mazās devās jādzer visas dienas garumā.

Lasi arī: Es izmantoju parastu sīpolu, lai pagatavotu ievārījumu gaļai, un man ir garantēts, ka iegūšu gaļas šedevru.

Lasi arī: Kāda atslēga atvērs tavu zemapziņu un parādīs, kas tur slēpjas?

Lai labi gulētu, pirms gulētiešanas mēģiniet izdzert siltu pienu ar garšvielām un medu. Glāzei cepta piena pievienojiet nedaudz kanēļa, krustnagliņas un korddamona. Pēc tam uzkarsē pienu un pievieno medu. Šis līdzeklis palīdzēs jums labi izgulēties, un nākamajā dienā jūs jutīsities dzīvespriecīgs un enerģisks.

Tradicionālā medicīna un vienkāršie speciālistu padomi palīdzēs atjaunot veselīgu miegu un labu garastāvokli, un, lai tiktu galā ar bezmiegu, nav jāizmanto medikamenti, kuriem bieži ir spēcīgas blakusparādības.

Leave a Comment