Paņēmieni, kā likt vīrietim skriet tev pakaļ; Tas strādā

Esiet skaista

Nav svarīgi ko saka, bet vīrieši vispirms pievērš uzmanību sieviešu izskatam un tikai tad ieskatās to iekšējā pasaulē. Ja jūs vēlaties sev pievērst vīrieša uzmanību, sekojiet sev līdzi. Neaizmirstiet veidot grimu, no rītiem sakopties, apmeklēt skaistumkopšanas salonus. Aizmirstiet šos vārds: „Gan jau būs labi”, tā kā sievietei vajag izskatīties apbrīnojami skaistai, un tas nav atkarīgs no tā, vai viņu pēta daudz cilvēku vai tikai viens.

Esiet neparastāka

Skaistums – tas ir labi, bet neaizmirstiet, ka ir ļoti daudz simpātisku sieviešu. Lai vīrietis izvēlētos tieši jūs, jums vajag atšķirties no pārējām daiļā dzimumam pārstāvēm. Tas nenozīmē, ka jums uzreiz jādodas uz frizētavu, lai mainītu matu krāsu, piemēram, uz zaļo, bet gan pilnīgi pietiek ar to, ka varētu izdomāt kādus divus oriģinālus žestus, ko pielietot ikdienā.
Sekojiet savai gaitai

Jūs uzskatāt, ka tas ir sekundārais aspekts, taču satriecoši augstpapēžu apavi liks vīriešiem pievērst jums uzmanību. Vīrieši ieraudzīs jūsu kājas, taču vieglu gaitu neieraudzīs. Atcerieties, ka sieviete,  kura prot skaisti staigāt čībiņās, izskatīsies daudz pievilcīgāk nekā tā, kas nemākulīgi staigās augstpapēžu kurpēs.

Smaidiet

Vīriešiem patīk, kad sievietes smaida, tāpēc arī ar draudzīgu meiteni ir patīkami sarunāties. Nav jau brīnums, ka draudzīgus cilvēkus mēdz salīdzināt ar „sauli”, viņi kā dienas gaisma, sniedz siltumu.
Esiet labi kopta

Nepieļaujiet, ka vīrieša klātbūtnē jums ir izspūruši mati, un uzvilkts izbālējis halāts. Pat ja jums nav garastāvoklis sakopt sevi, nevajadzētu vilkt džinsus un izstaipītu džemperi.  Cieniet jūsu apkārtējos cilvēkus, jo viņiem nav patīkami redzēt jūsos nekārtīgu cilvēku. Ja jūs sevis kopšanai veltīsiet liekas 30 minūtes – tas jūsu garastāvokli nesabojās, paliks tikai labāk.

 

Esiet agresīva

Vīriešiem nepatīk sievietes, kuras izrāda liekas darbības. Viņi nav pieraduši būt upuri, jo viņi sevi uzskata par medniekiem. Papētiet, kā izraudzītais cenšas iekarot jūsu sirdi, un neliedziet sev to procesu baudīt.
Neizrādiet to, ka visu ziniet

Sieviete, kura zina visu un demonstrē to izdevīgajā brīdī, vīrietim neizrādīs sevi kā potenciālu partneri. Viņu cienīs, bet nepiekritīs veidot ar viņu attiecības. Jo viņa ir patstāvīga un zina daudz vairāk nekā viņi. Stiprā dzimuma pārstāvjiem ir grūti samierināties ar to, ka viņi ir sliktāki „vīriešu lietās”. Jo sieviešu lietās ietilpst komforta pastiprināšana mājās un rūpēšanās par bērniem.
Netēlojiet, ka jums vīrieši nav vajadzīgi

Nepieejamība, protams, var izrādīt interesi pret jums, taču ne vienmēr. Kad sieviete vīrietim izrāda, ka viņu ir grūti iekarot, tā ir viena lieta, taču cita, ja sieviete demonstrē pilnīgu vienaldzību. Tad cilvēks pārstās censties un padosies. Taču Jūs viņu nelaidiet prom!

Lasi arī: Kādas meitenes patīk puišiem?

Esiet sirsnīgāka

Vīrietim ir vajadzīga sieviete, kas spēj saprast un klausītie, maiga, bet ne auksta, lai gan lieliska sieviete. Tāda sieviete prot pievilkt vīriešus, taču viņu kaisle neilgst ilgi, taču dzīvē tā reti mēdz būtu laimīga.

 

Cieniet sevi

Neskrieniet pakaļ pirmajam pretī nākošajam, necentieties vīrietim pielīst. Ļaujiet viņam saprast, ka jūs neesiet viņa suns, un ja viņš nepievērsīs jums pietiekami daudz uzmanības – jums vienkārši jāiet meklēt cits. Sieviete, kas sevi ciena – atradīs pie kā aiziet.

Ja jūs neesat izlēmusi, kā likt puisim skriet jums pakaļ, pamēģiniet noriskēt – zvaniet un satiekaties ar vīrieti pa reizēm nedēļā retāk. Atrunām var sameklēt banālus iemeslus. Ja jūs noturēsieties nedēļu, vīrietis ilgosies un sāks domāt iemeslus, lai ar jums satiktos. Tas tieši jums ir arī vajadzīgs!

Avots: allwomens.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">jj</cite>

    Saīsinot- viss ko vīrietis grib ir lai tu esi smuka un daudz nerunā pretī. Paldies par šo dzīves mācību, iešu pastāstīt atvasītei. 🙂

  • <cite class="fn">bb</cite>

    Galīgas muļkības ,es pateikšu kā likt skriet pakaļ,negāzties pirmajā randiņā gultā! Ja pametīs tad nebij nemaz īsts vīrietis !

    • <cite class="fn">anna</cite>

      Pilnīgi piekrītu.Bija situācija,ka pirmo reizi
      satiekot ,kā vēlāk izradījās savu nākamo vīru es viņam iesitu pļauku.Kad mums jau bija bērni viņš atzina,ka ja es būtu rīkojusies savādāk toreiz,tad diezvai mēs dzīvotu kopā.

  • <cite class="fn">bb</cite>

    ,es pateikšu kā likt skriet pakaļ,negāzties pirmajā randiņā gultā! Ja pametīs tad nebij nemaz īsts vīrietis !

  • <cite class="fn">antifem</cite>

    skriet pakaļ vispār ir feministu padarīšana 🙂 ja meiča ir tik lepna par sevi ka negrib panākt ne soli pretī, tik izbauda kā šai skrien pakaļ, tad lai arī samierinās ar tādiem pašiem feministu piekritējiem, nīkuļiem 😀 pēc tam tikai visas sūdzas, ka ‘īstie’ vīrieši pazuduši 😀

  • <cite class="fn">Gita Mullere</cite>

    nosper maku un laidies kājas pār pleciem! 😀 galvoju – skries pakaļ!

  • <cite class="fn">Minny</cite>

    Vai šis ir google translate garadarbs? “Zvaniet un satiekaties ar vīrieti pa reizēm nedēļā retāk.” – kā vispār latviešu valodā tik muļķīgi var veidot teikumu! Turklāt nevis “satiekaties”, bet “satiecieties”! Tiesa, šīs nav vienīgās “pērles”.

  • <cite class="fn">Ewa</cite>

    Man tapa skaidrs, ka svarīgākais ir staigāt uz skaistumkopšanas saloniem, tēlot muļķi un ikdienā mēģināt sevi iestīvēt neērtā vakarkleitā. Ir tāds labs teiciens par to, ka svarīgi būt pašam sev. Tāda turēšanās pie plāna punktiem, lai tikai iepatiktos vīrietim, izskatās stulba un izmisuma pilna. Vīrietim daaaudz labāk iepatiksies gudra, pašpietiekama sieviete, kura savās ikdienas gaitās skrien kedās un cauros džinsos, nekā no saloniem iznākusi lelle, kura vīrieša priekšā mirkšķina actiņas un tēlo dumjo blondīni. Tādas sievietes der vienai naktij. Tās, kuras no sevis neko netēlo – visai dzīvei.

  • <cite class="fn">Aicis</cite>

    Nekas netika minēts kad jābūt un jāmāk strādāt, tātad neviena ar šīm lieliskām īpašībām vīrietim nav vajadzīga, ja viņa nemāk izvārīt ēst tad pēc mēneša šī būs jau beikta un tādām esot jābūt mūsu Latvju preilenēm, labi ka manai nav šīs obligātās īpašības.

  • […] Lasi arī: Paņēmieni, kā likt vīrietim skriet tev pakaļ; Tas strādā […]

Leave a Comment