Par slepeno: seksuālās fantāzijas

Lai cik bieži vīrieši un sievietes nenodarbotos ar seksu, cik partneru tiem arī nebūtu, vienalga ir mirkļi, par kuriem viņi domā vēl un vēl, vēloties iemiesot realitātē.

Ja vīriešu seksuālās fantāzijas, kā likums, saistītas ar kaut ko perversu, neķītru un baudkāru, tad sieviešu seksuālās fantāzijas- pēc rakstura vairāk romantiskākas un mierīgākas, lai gan te, atkal jau, viss atkarīgs no vecuma, interesēm, aizraušanās un temperamenta. Tādēļ jau tās ir fantāzijas, lai tām būtu kaut kāda slepena nozīme, par kuru, skatoties no malas uz cilvēku, nav iespējams pat iedomāties.

Vidēja vecuma sieviešu seksuālās fantāzijas

Noteiktajā vecumā sieviete ne tikai nonāk harmonijā pati ar sevi, pārstāj kautrēties no daudzām lietām un situācijām, ir noteikta pagātnes pieredze, bet arī uzkrāj pieklājīgu fantāziju vezumu, kuras gribētu iemiesot dzīvē. Tās nepieciešamas, par cik palīdz pastiprināt sajūtas, uzbudināt dzimumaktivitāti un, protams, daudzveidot jau padzīvojuša pāra intīmo dzīvi.

Par izplatītākajām šī vecuma sieviešu seksuālajām fantāzijām, var izcelt tādas kā:

  • Sekss ar bijušo vīrieti

Tās, kā likums, ir precētu sieviešu seksuālās fantāzijas. Nereti, nodzīvojot laulībā un ilgu laiku ir seksuālās attiecības ar vienu un to pašu vīrieti, sieviete sāk iedomāties sevi gultā ar kādu no iepriekšējās dzīves, fantazēt par savu uzvedību seksa laikā ar viņu, jaunumi, kurus viņa varētu ar viņu pamēģināt, kurus neizdodas iemiesot dzīvē ar pastāvīgo partneri..

  • Sekss ar kolēģi

Kad vidējā vecuma sieviete ikdienas atrodas darba vietā un kontaktējas ar vieniem un tiem pašiem vīriešiem, nejauši var rasties domas par tuvību ar viņiem, vēlme tos ieraudzīt kailus un uzzināt, kādi viņi ir gultā.

  • Sekss ar mīļoto slavenību

Visticamāk katrai sievietei ir mīļākais dziedātājs vai aktieris. Nav nekā dīvaina tajā, ka sieviete redz sapņos vai savās domās iedomājas sevi “zvaigznes ” apskāvienos, īpaši ja gultas ainas ar viņa dalību viņa redzējusi uz ekrāna vai interneta bildēs.

  • Grupveida sekss

Slēptā vēlme piedalīties grupveida seksā saistīta ar to, ka “dzīvē gribas pamēģināt visu” un ar nelielām bailēm , ka nodzīvota krietna daļa dzīves, seksu ar vairākiem partneriem sieviete tā arī nav pamēģinājusi.

50 gadīgu sieviešu seksuālās fantāzijas

Šī vecuma sieviešu īpatnība ir tajā, ka lielākā daļa jau iestājas klimaksa periodā, kad beidzās menstruācijas, paaugstinās organisma jūtība pret dažādiem faktoriem (emocionāliem, temperatūras u.t.t.) un protams, samazinās seksualitāte un mainās izskats. kaut gan, kā atzīmē daudzas šī vecuma sievietes , 50 gados uzrodas vienreizējas sajūtas seksuālajā ziņā, kuras agrāk nav nācies izbaudīt. Starp šī perioda plusiem var atzīmēt iespēju nodarboties ar seksu bez uztraukuma par nevēlamas grūtniecības iestāšanos.

Par populārām 50 gadīgu sieviešu fantāzijām var uzskatīt:

  1. Skarbs sekss

Nekā briesmīga  šajā fantāzijā nav, par cik viņa tikai atspoguļo sieviešu  tiekšanos, kā vājajam dzimumam, pakļauties stiprajam- vīriešiem. Sieviete pēc  50 pārstāj justies vāja, viņai gribas sajusties neaizsargātai, kā kādreiz, kas atspoguļojas  fantāzijās.

  1. Anālais sekss

Neskatoties uz to, ka bieži vēlme nodarboties ar šo seksa veidu , vairāk attiecināma uz vīrieti nekā sievieti, solīdā vecumā arī daudzas sievietes sapņo pamēģināt ar to nodarboties. Saistīts ar to, ka ir vēlme izjust jaunas sajūtas pirmo reizi, kā reiz bija ar tradicionālo vaginālo seksu.

  1. Naktstauriņa loma

Bieži sievietes šādā vecumā kļūst par mājsaimniecēm, reti iziet no mājām un pielāgojās  mierīgam, mērenam dzīves veidam. Tieši šis stāvoklis spēj radīt fantāzijas izrauties no ierastās rutīnas un uz īsu brīdi sajusties kā ielas varonei. Bieži šādas vēlmes saistītas ar nepieciešamību sajusties vēlamai daudziem svešiem vīriešiem, iedomājoties sevi kā vieglas uzvedības meiteni.

Sieviešu seksuālās fantāzijas: pataloģija vai norma

Jebkura vecuma sieviešu seksuālās fantāzijas seksologi uzskata par normālu parādību un , ja tās nepavada domas par patoloģisku vardarbību vai citām novirzēm, tad nav nekādu draudu un ārstēšana nav nepieciešama. Normas variants būs, ja sieviete savas domas un vēlmes izpaudīs partnerim un viņi kopīgi pacentīsies rast kompromisu to iemiesošanai dzīvē. Saskaņā ar seksologu veiktajām aptaujām 2013 gadā, sieviešu seksuālās fantāzijas rodas skatoties intīmus foto un video, bet ne bieži sievietes uzdrošinās pastāstīt par tām savam partnerim.

 

Avots: inv4you.com

Leave a Comment