Pārsteigums, kā atpūšas 92 gadus veca ome Meksikas KLUBĀ!

Vecmāmuļa, Flora, bija pusaudžu gados Otrā pasaules kara laikā un uzauga klausoties Frenku Sinatru. Pati kundze ir no Lielbritānijas pilsētas, Dandijas, bet tagad ir pārvākusies uz dzīvi Amerikā, kur viņa pirmo reizi sāka nodarboties ar līnijdejām 60tajos gados.

Flora pirmo reizi devās uz Coco Bongo klubu Kankunā, Meksikā kopā ar saviem draugiem. Tur viņi ļāvās dejām un vēlāk mūziķu grupa piedāvāja piebiedroties viņiem uz skatuves. Flora ar draugiem, ilgi nedomājot, to arī darīja.

ome3

“Skatuve bija ļoti augstu, bija sajūta, ka tajās telpās iepriekš ir bijusi kāda noliktava. Pakāpieni bija ļoti stāvi un augsti,” atmiņās dalās Flora. “Man bija 80 gadi un pie manis pienāca menedžeris, kurš īsti nezināja ko teikt. Domāju, ka viņš baidījās par to, ka nokritīšu, bet tad viņš teca: “Es redzēju, kā Jūs kustaties! Man ir labāka vieta priekš Jums!” Un tā es nonācu dejošanas būrī, kas bija vismaz 9 metru augstumā.”

Kopš tās reizes Flora ar saviem draugiem katru gadu ierodas klubā, kur jau ir viņas īpašā vieta- deju būris, 9 metru augstumā.

Klubs Coco Bongo ir iecienīts klubs amerikāņu studentiem, kuri ļoti labprāt tur pavada savas pavasara brīvdienas.

Floras dzīve ir bijusi pietiekami raiba, 21 gada vecumā viņa apprecējās ar amerikāņu flotes pārstāvi, dzemdēja dēlu, bet laulība neizdevās. Savu otro vīru viņa satika, nododot sava drauga vēstuli, jo pats to nevarēja izdarīt. Pēc neilga laika Flora jau atkal svinēja kāzas.

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment