Pasaulē īpatnējākās spēļu automātu tēmas

Spēļu automātu plašais piedāvājums un dažādība spēj apžilbināt pat izdomas bagātākos spēlētājus. Apmeklējot vietnes, kā Laimz lv un Fenikss casino, ātri vien noprotams, tieši kādas slotu tēmas ir vispieprasītākās un iemīļotākās.

Starp tām noteikti ierindojas noslēpumainā Senā Ēģipte, aizraujošās grāmatu sērijas, skarbā Skandināvu mitoloģija un krāšņie auglīši. Atrast spēļu automātu bez tēmas ir neiespējami, toties atrast spēli ar unikālu, pārsteidzošu un nedaudz dīvainu sižetu ir pavisam reāli. Turpini lasīt un uzzini pasaulē īpatnējākās spēļu automātu tēmas.

Bībeles spēļu automāti

Vairums reliģijās azartspēles tiek uzskatītas par grēku un ticīgos aicina no tām atturēties, tamdēļ spēļu automāts, kas veltīts Svēto rakstu iepazīšanai, šķiet gana dīvains. Spēļu automāta ruļļus rotā slaveni Bībeles tēli un simboli. Spēlētājiem ir pieejamas dažādas ar Bībeles tematiku saistītas spēles – Noasa šķirsts, Ādams un Ieva, Džozefs Sapņotājs un Pastardiena.

40 Shades of Santa

Spēļu automāts 40 Shades of Santa parodē slaveno erotisko romānu 50 Greja nokrāsas. Ja būtu jāsastāda saraksts ar pievilcīgākajiem iedomu tēliem, tad Ziemassvētku vecītis noteikti nebūtu mūsu saraksta augšgalā. Toties spēļu automāta 40 Shades of Santa izstrādātājs radījis nerātnu stāstu par seksīgo Ziemassvētku vecīti un viņa kundzi. Spēles ruļļus rotā roku dzelži, augstpapēžu kurpes, mežģīņu maskas un lūpu krāsas.

Obamas spēļu automāts

Kā jau var noprast no nosaukuma, Obamas spēļu automāts ir par un ap Ameriku Savienoto Valstu prezidentiem. Spēles ruļļus rotā Džordžs Vašingtons, Džordžs Bušs, Ronalds Reigans, Džons F. Kenedijs, Eibs Linkolns, Bils Klintons un, protams, Baraks Obama. Spēļu automāts izstaro spēcīgas patriotisma jūtas.

Planet Exotica

Eksotikas tēma nav nekas neparasts spēļu automātos, toties bieži nenākas redzēt spēles par eksotiskajiem citplanētiešiem. Planet Exotica ir interesants stāsts par izskatīgiem citplanētiešiem, kas strādā starpgalatktiskā striptīza klubā. Griežot ruļļus un gaidot lielo laimestu, kompāniju sastādīs dīvaina izskata būtnes pievilcīgos un asos tērpos. Īpašas veiksmes gadījumā, spēlētājs saņems viņam veltītu šovu. Lai padarītu visu vēl īpatnējāku, izstrādātājs spēlē ieviesis bonusa raundu Select a Smooch, kur spēlētājs var izvēlēties lūpas ar kurām skūpstīt trūcīgi ģērbto citplanētieti.

Hoffmania

Hoffmania spēļu automāts veltījums skatītākajam cilvēkam televīzijā, Pludmales patruļas un Ceļojošā bruņinieka zvaigznei, talantīgam mūziķim, vācietim, kas spēja iekarot ASV, jā, mēs runājam par Deividu Haselhofu. Spēļu izstrādes studija Novomatic radīja Hoffmania, lai izrādītu Deividam cieņu un apbrīnu. Spēlētāju uzdevums ir dalīt Haselhofa autogrāfus, satikt fanus un reklamēt viņu, jo vairāk darīsi Haselhofa labā, jo vairāk saņemsi pretī.

Kobushi

Spēles nosaukums jau pasaka priekšā, ka runa būs par Japānu. 2012. gadā ABC-TV sāka rādīt raidījumu par suši, kas ar cīņas mākslas paņēmieniem aizstāvēja savu ciematu no porcelāna kaķa vārdā Manekineko. Spēļu automāta tēma izklausās gana neparasti, bet tas vēl nav viss, jo bonusa raundi ir īpaši pārdomāti, unikāli un izklaidējoši. Lai noteiktu bezmaksas spēļu skaitu, jāizvēlas suši bļoda, lai uzzinātu reizinātāju, jāizvēlas katls. Interesanti, ka simboli griežas horizontāli un ik pa brīdim ekrānā parādās spēles varoņi. iSoftbet garantē jautrības faktoru.

Hells Grannies

Genesis Gaming radītais spēļu automāts Hells Grannies iepazīstina ar motociklistu bandu, kas sastāv tikai no sievietēm gados. Viņu moto ir “Adi ātri, nomirsti silti”. Spēles fons ir nolaista pilsēteles iela, kur atrodas Hells Grannies motociklistu bandas pulcēšanās vieta. Spēles simboli ir vecmāmiņas ar panku frizūrām, pīrsingiem un tetovējumiem. Genesis Gaming spēli papildinājis ar Wild un Scatter simboliem, kas, protams, parādās bandas logo izskatā. Tāpat Hells Grannies var iepriecināt spēlētājus ar laimes ratu un dažādām pievilcīgām balvām.

Kopsavilkums

Dažādās spēļu automātu tēmas ir labs veids, kā padarīt spēlēšanas pieredzi interaktīvāku un izklaidējošāku. Pastāv tik daudz tematiku, no kā izvēlēties, sākot no klasiskām tēmām līdz mūsdienīgām un aktuālām tēmām, ka ikviens spēlētājs atradīs sev ko tīkamu un īpašu. Izdomas bagātie spēļu izstrādātāji ir pamanījušies piegādāt vairākus spēļu automātus ar patiesi netradicionālām, īpatnējām un nedaudz dīvainām tēmām. Lai arī ko izvēlētos – Senās Ēģiptes, Hells Grannies vai Bībeles slotus, spēļu studijas garantē aizraujošu pieredzi, lieliski pavadītu laiku un neaizmirstamas sajūtas!

Leave a Comment