Pasaules Vese***a organizācija izsaka nopietnu brīdinājumu visai Eiropai par Korona vīrusu Co**d-19

Avots: Daily Mail

 

Eiropa šobrīd ir kļuvusi par Korona vīrusa Co**d-19  izplatīšanās epicentru – dienas laikā vidēji tiek oficiāli ziņots par vairāk saslimšanas gadījumiem, nekā bija Ķīnā, kad vīrusa uzliesmojums tur bija sasniedzis augstāko punktu, šodien paziņojusi Pasaules Vese***as organizācija (World Health Organization – WHO). 

 

Organizācijas vadītājs Dr. Tedross Adanoms Gebrejesuss (Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus) paziņojis, ka pasaulē kopumā šobrīd no vīrusa gājuši bojā vairāk nekā 5000 cilvēku, savukārt Eiropā šobrīd ik dienu tiek reģistrēti vairāk saslimšanas gadījumu nekā visā pārējā pasaulē kopā ņemot (izņemot Ķīnu).

Fakts, ka Eiropā šobrīd tiek dienā reģistrēti vairāk Co**d-19 slimnieku, nekā Ķīnā ir īpaši pārsteidzošs, ņemot vērā, ka Eiropā kopumā ir 740 miljoni iedzīvotāji, kamēr Ķīnā – 1.4 miljardi. Tiesa, te jāpiebilst, ka daudzi neatkarīgi eksperti uzskata, ka Ķīna slēpusi pataisos vīrusa izplatības apmērus…

Lasi arī: Sieviete atklāti izstāsta, kā tas ir dzīvot ar bagātu vīrieti; Tā nav tāda pasaka kā šķiet

Dr. Tedross Adanoms Gebrejesuss izticis stingri brīdinājumu visām Eiropas valstīm, kuras uzskata, ka tām izdosies pārciest vīrusa uzliesmojumu salīdzinoši neskartām! Viņš norāda, ka katra valsts, kura tā uzskatīs, pieļaus “nāvējošu kļūdu”, un aicina visas valstis nopietni iesaistīties vīrusa apkarošanā.

 

Avots: Daily Mail

 

COMMENTS

Leave a Comment