Sieviete atklāti izstāsta, kā tas ir dzīvot ar bagātu vīrieti; Tā nav tāda pasaka kā šķiet

Samierinos, klusēju un pakļaujos. Patiesība par dzīvi ar bagātu vīru

Mans vīrs ir bagāts cilvēks. Viņš bez vilcināšanās pērk tādas lietas, kurām citi cilvēki krāj naudu visu savu mūžu. Un arī man viņš tādas lietas pirka par to, ka esmu skaista.

Kad es ar viņu precējos, tad burtiski lēkāju aiz laimes: dzīvot lielā, skaisti mēbelētā mājā pēc hruščovkas pilsētas nomalē, valkāt dārgas drēbes pēc lētām lupatām – tas viss man šķita kā sapnis!

Kāzu dienā mans vīrs, iedzēris pa daudz, mani apkampa un sacīja savam attālam radiniekam: “Es viņu izvilku no dubļiem – tagad viņai jābūt paklausīgai”.

Tas mani ievainoja, bet tā bija vistīrākā patiesība, jo pirms tam man nebija bijuši ne tikai auskari ar dimantiem – nebija pat veselas zeķubikses. Tobrīd mana nākotni bija strādāt vidusskolā par mūzikas skolotāju. Un tad parādījās skaists princis uz balta Mercedes, kaut arī viņš ir piecpadsmit gadus vecāks par mani.

Lasi arī: Bagātība vai problēma? Meitene pastāstīja, vai ir grūti dzīvot ar 11. krūšu izmēru 

Sākumā es domāju par savu vīru kā Romeo, kurš man dziedātu serenādes un apkaisītu gultu ar rožu ziedlapiņām. Jā, mēs devāmies uz ārzemēm, pusdienojām labākajos restorānos, bijām karnevālā Brazīlijā …

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Leave a Comment