Pašdarinātas matu maskas: atgriezīs mirdzumu un spēku matiem

Grezni un veselīgi mati ir jebkura cilvēka rota. Uzziniet vienkāršas un efektīvas mājās gatavotas receptes izaugsmei un skaistumam. Uztaisīt savu matu masku nav grūti, taču ietaupījumi, apmeklējot skaistumkopšanas salonu, būs ievērojami un rezultāts nebūs sliktāks.

Pašdarinātas matu maskas ir nepieciešama procedūra tiem, kam rūp savs izskats. Bieži vien pēc ilgviļņiem, krāsošanas un spēcīgu fiksatoru lietošanas cirtas zaudē savu dabisko spēku, kļūst blāvas un trauslas. Mūsdienu skaistumkopšanas salonos ārstniecības un atjaunošanas procedūras maksās kārtīgu summu. Bet ir pārbaudīti tautas aizsardzības līdzekļi, kas var labot situāciju bez papildu izmaksām.

Maskas matu augšanai mājās

Viena no efektīvākajām un patīkamākajām procedūrām ir kanēļa maska. Šī garšviela izraisa As**s plūsmu uz galvas un atbrīvo no blaugznas no ādas. Turklāt kanēlim piemīt juteklisks aromāts, kas ārstniecisko manipulāciju pārvērš par aromterapijas seansu.

Recepte vienkārša: pusi kefīra ielej glāzē, pievieno vienu dzeltenumu un 2 tējkarotes kanēļa. Rūpīgi samaisiet un uzklājiet uz galvas. Atstājiet maisījumu pusstundu un nomazgājiet bez šampūna. Atkārtojiet vismaz reizi nedēļā, līdz parādās rezultāti.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2024. gada februārim: esiet godīgi pret sevi, tad spēsiet izvairīties no nepatīkamām situācijām!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2024. gada februārim: būs viens noslēpums, kas palīdzēs uzlabot jūsu labklājību!

Maska ar tējas lapām ir piemērota matu augšanas stimulēšanai un taukainības novēršanai. Uz pusi pudeles degvīna ņem 150 gramus tējas – melnās vai zaļās. Tējai ielej degvīnu, pēc divām stundām izkāš maisījumu un iemasē galvas ādā.

Alkohols attaukos matus visā garumā, un tējas lapas stiprinās saknes, pateicoties augstajai teīna koncentrācijai. Pēc stundas nomazgājiet ar šampūnu. Procedūru ieteicams veikt reizi nedēļā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment