Zvaigžņu prognoze 2024. gada februārim: esiet godīgi pret sevi, tad spēsiet izvairīties no nepatīkamām situācijām!

Priekšā ir pēdējais ziemas akords, ko sauc par februāri. Ir pienācis laiks uzzināt, kāds būs nākamais mēnesis katrai no Zvaigžņu zīmēm un kā katrs no mums var izkļūt uzvarošs no vissarežģītākajām situācijām.

Pienāk brīdis, kad no jebkura cilvēka tiek prasīts maksimāls godīgums, bet vispirms jau pret sevi. Meli maina biolauku, bet tikai uz slikto pusi, un februārī tas būs daudz bīstamāks nekā parasti, jo trīs galveno planētu enerģija ievērojami pasliktināsies. Pasliktināšanās sāksies 13. februārī, un līdz tam ilgs viens no gada labvēlīgākajiem periodiem. Ņem to vērā, plānojot lietas nākotnē.

Auns

Aunam paveiksies, taču tas nenozīmē, ka viņi visu laiku spēs iziet ārpus savas komforta zonas. Jums ir jāatpūšas, īpaši mēneša otrajā pusē. Cilvēki, kuri cenšas gūt panākumus, vienmēr gūst panākumus, taču ir grūti novērtēt šos panākumus, ja ir Vese***as problēmas. Tāpēc Aunam vajadzētu vairāk atpūsties un pārāk nepārslogot ķermeni un psihi.

Vērsis

Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka Vērsi sagaida dzīvi mainošas pārmaiņas visās dzīves jomās, taču tās visas var viņiem nākt par labu, ja šīs Zīmes pārstāvji spēs biežāk sekot veselajam saprātam. Viņu zināšanas, pieredze un prasmes viņiem labi noderēs februārī. Tas nozīmē, ka viņiem ir jādara svarīgas lietas, kas prasa šīs pieredzes pielietošanu. Slinkums ir Vērša ļaunākais veiksmes ienaidnieks.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2024. gada februārim: būs viens noslēpums, kas palīdzēs uzlabot jūsu labklājību!

Lasi arī: Astro prognoze 2024. gada februārim: veiksme stāvēs klāt, ja pārstāsiet domāt negatīvi!

Dvīņi

Dvīņiem nevajadzētu atlikt neko svarīgu uz vēlāku laiku. Svarīgi visus nopietnos projektus un lietas pabeigt līdz februāra vidum, līdz Venera kļūst vājāka un agresīvāka. Tas notiks 16. februārī, tāpēc no 16. datuma Dvīņiem jābūt uzmanīgiem it visā, īpaši komunikācijā ar cilvēkiem, lai nepateiktu pārāk daudz. Mēneša otrajā pusē gaidāmas grūtības un problēmas mīlestībā un ģimenes dzīvē.

Vēzis

Vēžiem vajadzētu uzņemties atbildību par visiem jautājumiem. Tie var būt ne tikai pienākumi. Mīlestībā viss var iet kalnup un tad iekrist bezdibenī. Tas būs atkarīgs no Vēža noskaņojuma. Viņiem jāiemācās uzticēties savai sirdij un nepadoties, ja priekšā ir nepārvarami problēmu džungļi. Jums arī jāmeklē mīlestība, periodiski nospiežot fonā nevaldāmo tieksmi pēc naudas un panākumiem, lai gan šo vēlmi nevar saukt par sliktu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment