Pašdziedināšanās noslēpumi: mudras pret nabadzību, neveiksmēm, apātiju un izmisumu

Vēja mudra. Jebkuras dzīves problēmas, arī emocionālās un finansiālās, austrumu medicīnā ir saistītas ar vēja enerģijas pārpalikumu cilvēka ķermenī un prātā. Šī mudra aizdzīs lieko vēju.

 

Zemes mudra. Mudras spēks ir tajā, ka tā piepilda cilvēku ar zemes stihijas enerģiju, kuras visbiežāk pietrūkst cilvēkiem, kuri ir apmaldījušies un iegrimuši problēmās.

Sākuma Mudra  ir pamats, jo ar to sākas ceļš uz pārpilnību un laimi. Tas rada spēcīgu enerģijas oreolu, lai piesaistītu naudu un atvairītu negatīvismu. Mudra palīdzēs sajust stabilu zemi zem kājām, norādīt uz izeju no krīzes, iedvesmot spēku un dot labklājības enerģiju.

 

Izvēlieties vajadzīgo mudru un nofiksējiet roku stāvokli. Aizveriet acis, elpojiet mierīgi. Šajā posmā ir svarīgi apturēt domu plūsmu. Sirds rajonā iedomājieties punktu – tā ir vieta, kur jūsu ugunij vajadzētu uzliesmot. Sākumā tā būs neuzkrītoša gaisma, bet pamazām jūsu liesma sāks spīdēt.

Gaidāmais Rezultāts

Ja viss ir izdarīts pareizi, ar laiku jutīsi un pamanīsi, kā iekšā parādās spēki, kā tas, kas iepriekš šķita problēma, ir atradis risinājumu. Ne uzreiz, ne vienā naktī, bet viss ārējais un iekšējais negatīvisms sāks atkāpties. Jūs ticēsit sev un jutīsit spēku.

Lasi arī: 7 mīlestības pievilcības zelta likumi, bez kuriem jūs nevarat pārvarēt vientulību

Lasi arī: 5 zelta likumi finansiālu panākumu piesaistīšanai, bez kuriem jūs nevarat kļūt bagāts

Iekšējais noskaņojums mainīs ārējos apstākļus. Burtiski no pirmajām praksēm jūs jau varēsiet saņemt signālus, padomus, zīmes, mājienus. Visas mazās lietas un sakritības šajā laikā nebūs nejaušas. Sāksies enerģijas apmaiņa ar augstākiem spēkiem un enerģijām, tāpēc klausieties un uzticieties. Bet neesiet pasīvs un savtīgs. Rīkojieties, izmēģiniet katru iespēju un vadieties no labiem nodomiem.

Mudras rada mūsos enerģiju, iededzina uguni, kas dod siltumu un spēku, stingrību un apņēmību. Tie noteikti palīdzēs tiem, kas ir gatavi virzīties uz priekšu, bet kļūs pilnīgi nederīgi tiem, kas ir slinki un gaida no dzīves laimīgu notikumu. Mudras dod enerģiju, bet pašas neko nedara, jūsu dzīve ir pilnībā atkarīga no jums .

Leave a Comment