Pašdziedināšanās noslēpumi: mudras pret nabadzību, neveiksmēm, apātiju un izmisumu

Reizēm palīgā nāk senās mācības, kur cilvēkam pašam ir grūti tikt galā ar problēmu. Ar mudras palīdzību jūs varat atbrīvoties no parādiem, izmisuma un virknes neveiksmju.

Ja atrodaties sarežģītā situācijā, no kuras nav izejas, eksperti iesaka vērsties pie mudru spēku. Tās sniegs iespēju ieraudzīt cerību gaismu un norādes, kā izkļūt no enerģijas bedres. Senās prakses pielietošana dos sākumu jaunai dzīvei, kuras uzdevums ir glābiņš no neveiksmēm, apātijas un finansiālām problēmām.

Ātras pašatveseļošanās noteikumi

Klusums. Prakses procesā jums nevajadzētu kaut ko novērst. Klusa meditatīva mūzika ir pieņemama.

Ticība. Jums ar visu sirdi un prātu jātic tam, ko darāt. Nejautājiet, nepārbaudiet ziņkārības dēļ, bet uzticieties tam, ko darāt.

Mērenība. Ir svarīgi apzināties savas vēlmes un lūgt tikai to, kam ir spēks un iespējas.

Radīšana . Tam, ko vēlaties, vajadzētu būt tikai jums un jums, nevis citiem.

Lasi arī: 7 mīlestības pievilcības zelta likumi, bez kuriem jūs nevarat pārvarēt vientulību

Lasi arī: 5 zelta likumi finansiālu panākumu piesaistīšanai, bez kuriem jūs nevarat kļūt bagāts

Noskaņojums. Mudras nevajadzētu praktizēt pārsteidzīgi, sliktā garastāvoklī vai trokšņainā vietā. Prāta atslābums, sirdsmiers un dvēseles harmonija – tas ir tas, kas palīdzēs iegūt to, ko lūdz.

Laiks. Mudras iesaka to darīt no rīta, bet tikai tad, kad parādās rīcības apziņa. Prakse tiek veikta vienu reizi dienā, ne vairāk kā 3 sesijas nedēļā.

Visizplatītākās mudras no nabadzības, neveiksmēm, apātijas un izmisuma

Zināšanu mudra. To praktizē ar iekšēju disharmoniju, vai tas būtu hronisks stress, akūta trauksme, depresija, iekšējie bloki. Tas palīdz arī gadījumos, kad ļaunā acs vai neveiksmes lāsts ir uz cilvēku.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment