Paši riebīgākie vīrieši pēc zodiaka

Dvīņi

Nevienai zodiaka zīmei nav tāda dāvana, ka viss tiek apgriezts ar kājām gaisā, kā Dvīņiem. Ja jūs spējat izturēt Dvīņus un viņu prātīgo tendenci pēc pastāvīgām pārmaiņām (ņemot vērā to, ka neesat Dvīnis), tad jums vajadzētu uzcelt pieminekli. Viņi karājas šeit un tur, viņiem patīk pūderēt viņu smadzenes un izsmieties. Nākotne ar viņiem ir vairāk nekā neuzticama, bet tagadne ir smieklīga. Viltība no Dvīņiem nav jāgaida, ir vērts pagriezties prom – viņi jau flirtē ar tavu draudzeni pilnā sparā.

Lasīt arī: Tīģeriene pieņēma sivēnus strīpainos džemperos par saviem bērniem!

Vēzis

Katrā meitenē dziļi meklē savas mātes turpinājumu, un, ja viņa atradīs savu ideālu, viņa noteikti mēģinās precēties. Vēzis – aktīvi mīl pavarda mājīgumu – pirms laika ievedīs savu sievu kapā, viņu mūžīgo prasību dēļ par to, kā pareizi mazgāt traukus, pabarot kaķi un gatavot omleti. Laulība ar vēzi ir iznīcināta jaunība.

Lauva

Cilvēks ar savu personību, Lauva neredz nevienu, bet pats sevi. Nu, izņemot tos, kas viņu apbrīno. Viņš ir augstprātīgs un uzskata sevi par pārāk dāsnu, atcerēsies apvainojumus un solījumus. Caram patīk tērēt naudu, lai dzīvotu dīkstāves laiku un ieskautu sevi ar skaistām meitenēm. Greizsirdīgs, ātrs un sarežģīts. Viņš pats nevar ciest, ja kāds ir greizsirdīgs, jo viņš nevar pat atzīt to domu, ka kāds varētu uzskatīt to par īpašumu. Viņam jums, jābūt vienmēr pirmajā vietā, un, ja pēkšņi jūs pārnesat savu randiņu uz nākamo dienu, jo nepieciešams, lai apmeklētu slimu tanti, var nāvīgi aizvainoties. Ko ellē tev?

Jaunava

Šis brīnumains pedants. Viņš (vai, drīzāk, tas būtu “viņa”), jūs maldinās ar sīkumiem un apzīmējumiem. Jaunava būs neapmierināta, ka eļļā ir daudz holesterīna, un cepts ir ļoti kaitīgs kuņģim. Slinks uz kaunu, bet viņš uzskata sevi par smaga darba strādātāju, jo viņš dažreiz šūpojas, lai kaut ko darītu mazu. Ar emocijām viņš ir saspringts, viņš ir ļoti piesardzīgs par mīlestību.

Lasīt arī: Lūk, ko par tavu raksturu var pateikt frizūra, ko tu nēsā

Svari

Svari ir hipotētiskas, noslēpumaini un sīkumaini. Viņi ir uzbudināmi un var izlauzties dusmas pirmajā momentā, kas nāk ar roku, ja lietas iet nepareizi, kā viņš vēlētos. Viņi nāk klajā ar dažādām neeksistējošām problēmām, un pēc tam viņi domā ilgu laiku. Viņiem ir daudz draugu, bet viņi īsti neuzticas nevienam.

Skorpions

Pārsteidzošs, kodīgs un atriebīgais skorpions visu laiku ir iekaisis, ja kaut kas tiek darīts nevis tā, kā viņš domā, ir pareizi. Nepārtraukti svārstīgie un drūmais izskats, kas spēj uzņemties svaru, gandrīz neaptver jostasvietu, padarīs ikvienu traku. Un, kad šis kukainis sāk kļūt greizsirdīgs, tas jums maz neliksies. Nauda nav jāuzskaita, bet viņš pilnīgi atceras, cik reizes viņš aizmirsa būt apmierināts ar savu dāvanu.

Strēlnieks

Viņš ne melo. Bet tikai tāpēc, ka tās dabu nevar pieļaut ar meliem. Viņš nemelo pat tad, ja stāsta, ka patiesība nav lietderīga. Ja viņš notiesā jūs par meliem, sagaidiet nepatikšanas. Strēlnieks ir dīvaini greizsirdīgs, taču viņš nelaiž garām nevienus svārkus. Pat viņa humora izjūta nespēj kompensēt viņa trūkumus.

Lasīt arī: Masonu noslēpumi: kad bagātība pati nāk rokās

Mežāzis

Mežāzis ir stūrgalvīgs uz visiem diviem simtiem un absolūti neapstrīdams. Pat ja viņš piekrīt jums, vai nu jūsu viedokļi nejauši sakrīt, vai arī viņš vienkārši nevēlas “izlaist pērles cūku priekšā”. Pēdējā gadījumā pārliecinieties – dziļi, viņš neapšaubāmi nezina viņa tiesību. Mežāzis – sausiņš, viņš gandrīz nepieļauj trokšņainas jautras ballītes un kopumā var zaudēt sabiedrību, ja neveic ar viņu izglītojošu darbu. Tomēr, kā jau tika minēts iepriekš, tas ir pārliecināts, ka tas ir gandrīz nereāli, tādēļ ir labāk nospiest uz viņa interesi un ļoti rūpīgi izteikties, lai Mežāzis nolemj, ka tā ir viņa domāšana. Mežāzis ir vērienīgs, uzskata, ka viņš zina dzīvi, un tāpēc var pavadīt stundas, lai jūs mācītu par to, kā dzīvot, un jo īpaši par to, kā tērēt naudu. Tādēļ labāk ir paturēt mazos jūsu iepirkšanās priekus ar jums.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs mīl sapņot un plānot kaut ko lielu, bet viņa enerģija un pacietība pietiek reti, lai vismaz sāktu. Viņš ir apsolījis jums daudz lietas – un pēc brīža viņš aizmirst izpildīt apsolīto – bet jūs neticat viņa saldajām runām. Smagos gadījumos uz Ūdensvīru, ir labāk nepaļauties, it īpaši, nav ko sapņot par viņa atbildīgajiem, drosmīgajiem pleciem, vispirms paļaujieties uz sevi.

Zivis

Jums ir nepieciešams normāls puisis, kas ir pārliecināts par sevi un stingri nostājies uz zemes, nevis peld prom kaut kur mākoņos? Tad jūs vērsāties nepareizā adresē. Zivis dzīvo viņu pasaulē, saskaņā ar viņu likumiem un, kā rezultātā, absolūti nav pielāgota reālajai dzīvei. Zivis ir dvēseles bērni, tie ir neizlēmīgi, ļoti jutīgi, un viņiem ir nepārtraukti jāuzmanās, citādi viņi var izzust, jo viņiem nav autonomijas.

 

Avots: ufeed.fun

Gunta Graudiņa

Leave a Comment