Masonu noslēpumi: kad bagātība pati nāk rokās

Dažreiz mēs visi saskaramies ar finansiālajām grūtībām. Lai tiktu galā ar tām, ir jāpieliek lielas pūles. Ja šķiet, ka nauda nekad neatnāks pie tevis, galvenais nav nolaist rokas. Kļūt bagātam ir pilnīgi reāli, jums vienkārši ir jāizlemj un jāmaina jūsu dzīve.

Kāpēc finanses jūs apiet ar līkumu

Šo jautājumu uzdod gandrīz ikviens, kas nonācis naudas grūtībās vai vienkārši nevarēja kļūt bagāts, jo pūliņi, kas iztērēti mīļajam uzņēmumam vai potenciālajam uzņēmumam, neatmaksājas. Viktors Nikolajevičs Lukins, speciālists ezoterikā un masonu mācīšanas jomā, var mums pastāstīt, kāds ir šādu neveiksmju iemesls . Viņš ir nodarbojies ar šiem jautājumiem 35 gadus, un šajā laikā viņš turpina uzkrāt ilgtermiņa praksi, palīdzot visiem tiem, kas vēršas pie viņu, lai saņemtu padomu.

Lasīt arī: Tīrīt māju nāk par sliktu Vese***ai – pierādījuši zinātnieki

Viktors Nikolajevičs salīdzina naudu ar elementiem. Tā ir mobila, piemēram, ūdens, un meklē, kur aiztecēt. Ja finanšu nozare sāk stagnēt, tad no enerģijas viedokļa tas ir līdzīgs purvam, kurā nav svaiga pieplūduma. Ir ļoti grūti mainīt šādu finanšu purvu. Un, ja dzīvē notika naudas pasliktināšanās, tad grūti sākt no jauna ar finansēm.

Lai nauda neplūstu caur pirkstiem, tā pienācīgi jāaiztur mājās. Un jo labāk šīs finanšu plūsmas tiks noteiktas, jo lielāka būs jūsu labklājība, un tuvāk būs labklājība.

 

Masonu formula pārpilnības un bagātības piesaistei

Masoni tiek uzskatīti par seno slepeno kārtību. Tās locekļi pārvalda pasauli, lielāko daļu naudas koncentrējot savās rokās un nosakot likteni ar monētu skaņu. Šī pasūtījuma bagātības noslēpumi vēl nav pilnībā atklāti, bet Viktors Nikolajevičs ļoti labi zina masonu formulas.

Lasīt arī: Ekstrasensu cīņu uzvarētāja Konstantīna Gecati viedoklis: kāpēc nedrīkst atklāt savus plānus un sapņus

Piemēram, daudzas masonu zīmes atrodas tieši uz dolāra zīmes. Ērglis – bagātības simbols un piramīda ar visu redzošo aci – diezgan populārs, pat masonu populārās kultūras simbols. Viņš apzīmē Visuma arhitektu, kuru Masoni sauc par dievišķo spēku.

Balstoties uz viņa zināšanām, ko rūpīgi savāca gadiem, Viktors Nikolajevičs pats var veidot Masonu bagātības formulu. Daudziem cilvēkiem viņš jau ir palīdzējis mainīt finansiālo stāvokli uz labo pusi, pat ja situācija šķiet kritiska vai bezcerīga. Masonu bagātības formula darbojas ne tikai ar naudas plūsmām, bet arī ar dzīves gaitu kopumā. Šādu formulu īpašnieku dzīves notikumi attīstās tā, ka viņi paši virzās uz pareizo ceļu.

Lasīt arī: 5 zīmes, ka dzīve drīz mainīsies

Viens no masonu saukļiem izklausās kā “viens virs komplekta”. Tas nozīmē, ka persona kļūst par vienīgo īpašnieku, kuram ir daudz iespēju un ceļu. Masonu formula palīdz atrast mērķi dzīvē, un tad – līdzekļus tā sasniegšanai, pirmkārt, finansiālai. Tas dod naudas instinktus, palīdzot nekavējoties likvidēt tās iniciatīvas, kuras neizmanto peļņu.

Rīkojieties ar savu dzīvi šeit un tagad un atcerieties, ka bagātība nenāk pati no sevi. Lai jūs nebūtu finansiāli atkarīgs no neviena, jums jāpieliek pūles. Un, ja tām vēl nav veiksmīgi panākumi, ņemiet vērā – varbūt tieši jums pašlaik nav personīgas atslēgas naudai, un ir pienācis laiks mainīt stratēģiju.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment