Pašmāju slavenības piedalās starptautiskos šampanieša svētkos

Šī gada 9. jūnijā pludmales klubā Legend Beach noritēja starptautiskā Moet & Chandon Grand Day. Pasākums noritēja 24 stundas, tā ietvaros pulcējot šampanieša nama draugus un Latvijas slavenības, lai kopīgi savas šampaniešu glāzes paceltu vispasaules tostā.
Šogad Moet & Chandon gadskārtējam Moet Party Day rendez-vous, kas debitēja 2016. gadā, bija devis jaunu nosaukumu Moet & Chandon Grand Day. Tā ietvaros noritēja pasākumi vairāk nekā 80 valstīs – sākot no Hongkongas līdz Laosai, no Ženēvas līdz Monreālai. Visas dienas garumā, līdz pat vakaram un vēlai naktij, Moet & Chandon pasākumos visā pasaulē bija dzirdami dzirkstoši tosti.
Latvijā gadskārtējās Moet & Chandon Grand Day norisinajās pludmales klubā Legend Beach un pasākumā piedalījās tādas slavenības kā mūziķis Markus Riva, blogeres Alina Keller, Liene Stūraine, Elizabete Gorina, modes dizaineres Viktorija Joniene, Jūlija Lopatina, Anna Ledskalniņa, Dace Bahmane-Krieviņa, modes blogere un dziedātāja Olga Amikoviča, portāla 3ade.lv galvenā redaktore Almaza Pirha, dermatoloģe Lauma Valeine, Marija Zeltiņa, TV dīva Grēta Gorjučko, žurnāliste Jūlija Rumjanceva un žurnāla Cosmopolitan redaktores Ance Siliņa un Laura Saulīte.
Pasākuma centrālo simbolu veidoja šampanieša piramīda, kas ir arī šampaniešu nama Moet & Chandon simbols un pauž pāri plūstošu un līksmu pārpilnību. Savukārt katru stundu tradicionāli iezīmēja tosts ap šampanieša piramīdu, ienesot priekpilnu ritmu šajā maģiskajā dienā.
Bildes no Moet & Chandon Grand Day pasākuma: https://failiem.lv/u/umb42gf7
Par Moet & Chandon
Moet & Chandon ir dibināts 1743. gadā ar mērķi iepazīstināt pasauli ar šampanieti, piedāvājot unikālu šampaniešu klāstu jebkuram gadījumam. Sākot no ikoniskā Moet Impérial līdz Grand Vintage Collection, no ekstravertā Moet Rosé Impérial līdz inovatīvajam Moet Ice Impérial, katrs šampanietis žilbina un iepriecina ar starojošām augļu niansēm, vilinošām notīm un elegantu briedumu.
Moet & Chandon slavina dzīvesprieku un aizrautību. Ik sekundi kādā pasaules vietā tiek atvērta šī šampanieša pudele, tāpēc Moet & Chandon zina, ka ikviena sekunde ir pieredze un ikviena pieredze ir #moetmoment, kas jāizdzīvo šeit un tagad.
Par “PRIKE Latvija”
“Prike Latvija” nozarē darbojas kopš 1992. gada. “Prike” ir vadošais augstākās klases alkoholisko dzērienu pārdošanas un mārketinga uzņēmums Baltijā. “Prike” pārstāv vairākus pasaulē plaši zināmus alkoholisko dzērienu zīmolus.

Leave a Comment