Pašvērtējuma horoskops. Uzzini, ko par sevi domā katras horoskopa zīmes pārstāvis!

 

2. Vērsis

Vēršu pašvērtējums ir diezgan augsts, taču tikai tajos brīžos, kad viņi skaidri zina, ka viss patiešām ir viņu rokās. Šīs zīmes pārstāvji bez iemesla neizrādīs savu svarīgumu, lai vēlāk nenokļūtu neveiklās situācijās. Šie ir ļoti uzmanīgi un vērīgi cilvēki, viņu pārliecība par sevi balstās milzīgā dzīves pieredzē un iegūtos noderīgos sakaros.

Turklāt Vērši nemitīgi cenšas uzlabot savu dzīvi, padarīt to kvalitatīvāku, komfortablāku, situētāku. Jo labāk viņiem tas izdodas, jo augstāks kļūst pašvērtējums. Vēršiem pārliecība par savu unikalitāti un savu varēšanu veidojas no daudziem faktoriem, tostarp no labvēlīgas attieksmes pret viņiem no tiem cilvēkiem, kuri var palīdzēt sasniegt Vēršu mērķus.

 

3. Dvīņi

Dvīņiem ar pašvērtējumu viss nav tik vienkārši. Ārēji viņi izskatās ļoti pārliecināti par sevi, kuri nešaubās par svarīgumu un nepieciešamību visam tam, ko viņi dara, kā arī tam, ka apkārtējiem ir jānovērtē Dvīņu nozīmīgums. Taču viņos dzīvo bailes no tā, ka viņus var kāds atmaskot, nomest no pjedestāla, pazemot, tāpēc viņi vienmēr uzbrūk pirmie un cenšas aizsargāt to, ko neviens no malas patiesībā neapdraud, – viņu slimo patmīlību.

Turklāt Dvīņiem ir ļoti smagi redzēt citu cilvēku panākumus, viņi no tā ļoti cieš un viņu pašvērtējums pazeminās. Tiesa, ārēji tas izpaužas tikai dzēlīgos izteicienos un centienos aizskart to, kurš ir kaut kādā ziņā pārspējis viņus. Savukārt ja šīs zīmes pārstāvji ir kādu pārspējuši, viņi burtiski plīst no lepnuma un augsta pašvērtējuma.

 

4. Vēzis

Vēžiem ar pašvērtējumu viss ir pilnīgā kārtībā, taču viņi to nedemonstrē apkārtējiem. Šīs zīmes pārstāvjiem vienkārši ir svarīgi zināt, ka viņi ir kaut kādā ziņā pārāki par pārējiem un ka viņi labi dara savu darbu, un pārējo atzinība un novērtējums viņu pašapziņai nav vajadzīgs. Turklāt Vēži var izskatīties pārlieku kautrīgi un pat neizlēmīgi, un tas daudziem rada maldīgu priekšstatu, ka var atslābt un neuztvert Vēžus kā nozīmīgus pretiniekus. Taču tas ir nepareizi. Ja Vēži izvirza sev kādu mērķi, pārspēt viņus praktiski nav iespējams.

Vēži prot izdarīt secinājumus no savām kļūdām, tas arī atstāj pozitīvu iespaidu uz viņu pašvērtējumu. Viņi zina, ka, reiz kļūdoties, otrreiz to nepieļaus. Tāpēc viņu pārliecība par saviem spēkiem aug kopā ar dzīves pieredzi.

 

5. Lauva

Lai gan tas šķiet dīvaini, bet Lauvām ar pašvērtējumu viss nav tik labi, kā izskatās no malas. Lai šīs zīmes pārstāvji būtu pārliecināti par sevi, viņiem ir nepieciešams, lai apkārtējie nepārtraukti lielītu viņus un atbalstītu visu, ko viņi dara. Tikai tad Lauvu domas par sevi paceļas neredzētos augstumos, un tas dod fantastiskus rezultātus. Kad Lauvu patmīlība ir “samīļota”, viņi ir gatavi jebkuram varoņdarbam.

Maigā iekšējā būtība netraucē Lauvām uz apkārtējiem radīt iespaidu, ka viņi zina visu uz pasaules un visā orientējas. Pārliecināt par pretējo nav iespējams, jo Lauvas ir “karaļi”, tātad vienmēr viņiem ir taisnība. Tieši tāpēc daudziem šķiet, ka šīs zīmes pārstāvjiem pašvērtējums ir ļoti augsts, bet paši viņi ir pārāk pašpietiekami, lai rēķinātos ar citiem cilvēkiem.

 

6. Jaunava

Jaunavu pašvērtējums pārkāpj robežas, un tas rada zināmas grūtības attiecībās ar apkārtējiem, jo nebūt ne visi ir gatavi samierināties ar to, kā šīs zīmes pārstāvji komunicē ar cilvēkiem, ar kuriem ir ļoti cieši jāsadarbojas. Jaunavas lieliski zina sev cenu, tāpēc, kad viņas netiek pienācīgi novērtētas, Jaunavas to uztver kā personisku apvainojumu. Viņas cenšas pierādīt savu autoritāti, neaizdomājoties par to, ka viņu metodes ne vienmēr ir pieņemamas (gan no profesionālā, gan ētiskā viedokļa).

Negatīvu iespaidu uz Jaunavu pašvērtējumu var atstāt neveiksmes personiskajā dzīvē un sociālā stāvokļa pasliktināšanās. Šādos gadījumos viņas vēl vairāk noslēdzas sevī, un apkārtējo kritizēšana kļūst pavisam neizturama.

 

7. Svari

Svariem pašvērtējums ir būtiski pazemināts. Viņi ir pakļauti paškritikai, vienmēr šaubās par to, ko dara, neizjūt gandarījumu no sasniegtajiem rezultātiem. Šīs zīmes pārstāvji tik ļoti baidās no publiskām kļūdām, ka apjūk pat vienkāršās situācijās un regulāri kļūdās. Viņi itin visā tiecas pēc harmonijas un ideāla, taču, tā kā apstākļu un sava rakstura dēļ to ne vienmēr var sasniegt, bieži izjūt vilšanos par šīs pasaules netaisnību.

Turklāt paaugstināt pašvērtējumu Svariem traucē apkārtējo kritika. Viņi ļoti sāpīgi reaģē uz jebkuru aizrādījumu, un pēc tam viņiem vienkārši nolaižas rokas. Viņi ātri zaudē pārliecību par sevi, ja redz, ka tie cilvēki, no kā Svari ir kaut kādā ziņā atkarīgi, ir neapmierināti ar viņu rīcību vai nodomiem.

 

8. Skorpions

Skorpionu pašvērtējums ir nemainīgi palielināts. Viņiem šķiet, ka visi apkārtējie nav cienīgi pat kurpes viņiem aizšņorēt. Taču šī sajūta nepasargā viņus no iekšēja nemiera. Šīs zīmes pārstāvjiem ir pilnīgi vienalga, ko par viņiem domā pārējie. Sev gan viņi nekādas atlaides nedod, jo tikai pastāvīga sevis pārbaude viņiem ļauj just cieņu pašiem pret sevi.

Turklāt Skorpionu pašvērtējums vēl vairāk palielinās tad, kad viņi bez zaudējumiem tiek laukā no kādas bīstamas situācijas. Risks – ir mēraukla viņu nozīmīgumam šajā pasaulē. Skorpionu pašapziņai ļoti glaimo tas, ka viņi lieliski orientējas cilvēka psiholoģijā un var bez problēmām likt apkārtējiem dancot pēc savas stabules.

Lasi arī: Visveiksmīgākās un visneveiksmīgākās Zodiaka zīmes

9. Strēlnieks

Strēlnieki ir pārliecināti par sevi un to, ko viņi dara. Viņu pašvērtējums, kā likums, ir augsts, taču ne vienmēr adekvāts. Viņiem bieži vien šķiet, ka apkārtējiem cilvēkiem un sabiedrībai viņi ir daudz nozīmīgāki nekā tas ir patiesībā. Lai nu kā, bet paštīksmināšanās, kas nav sveša šīs zīmes pārstāvjiem, pasargā viņus no vilšanās, kad noskaidrojas, ka viņi ir stipri pārvērtējuši sevi, savas spējas un savu ietekmi uz citiem cilvēkiem.

Turklāt Strēlnieku pašvērtējumu paaugstina tie, ar ko viņi cieši sadarbojas. Taču tas nenotiek ar glaimu palīdzību, bet tikai un vienīgi pateicoties šo personu panākumiem. Strēlnieki lepojas ar to, ka viņiem blakus atrodas unikālas individualitātes un ka viņi kontaktējas savā starpā un var viņus saukt par saviem draugiem.

 

10. Mežāzis

Mežāžiem pašvērtējums pilda aizsargfunkciju – tas nodrošina sociālu stabilitāti un neatkarību no ārējiem apstākļiem. Pateicoties augstajām domām par sevi un savām potenciālajām iespējām, šīs zīmes pārstāvji abstrahējas no nelabvēlīgiem faktoriem un sasniedz visus izvirzītos mērķus.

Turklāt uz Mežāžu pašvērtējumu labu iespaidu atstāj arī pietuvinātība augstākstāvošām personām.

Kad Mežāži nokļūst augstākajās aprindās, viņu pašvērtējums sasniedz virsotni, un viņi saprot, ka dzīve ir izdevusies, jo jau kopš pašas bērnības viņi sapņo par piederību pasaules vareno saimei. Un nav svarīgi, ar kādām metodēm un par kādiem nopelniem viņi iegūst vēlamo.

 

11. Ūdensvīrs

Pirmajā mirklī šķiet, ka Ūdensvīri ir par visiem 100% pārliecināti par sevi un zina savu cenu, taču tas nebūt tā nav. Ja šīs zīmes pārstāvjus ieskauj cilvēki, uz kuriem viņi var paļauties, tad viņu pašvērtība ir augstumos. Viņi jūt, ka viņu darbība un ietekme uz pārējiem nes labumu, tātad viņi visu dara pareizi. Taču, kad Ūdensvīrus nodod vai pieviļ, no pārliecības par sevi nepaliek ne miņas.

Ūdensvīriem pacelt pašvērtējumu var sajūta, ka viņi pilnīgi un galīgi ir izpildījuši savu pienākumu pret saviem tuviniekiem (vecākiem, bērniem, draugiem), pret savu dzimteni vai kaut kādu organizāciju. Turklāt uz viņu domām par sevi labvēlīgu iespaidu atstāj radošās pašizpausmes.

 

12. Zivis

Zivīm ar pašvērtību ir sarežģīti. Pārāk augstu latiņu sev izvirza šīs zīmes pārstāvji, lai bieži varētu priecāties par sasniegtajiem rezultātiem. Zivis ir ļoti atkarīgas no pārējo domām, tāpēc sveša kritika laupa viņām pārliecību par saviem spēkiem un par savas rīcības lietderību. Pareizi sevi novērtēt traucē arī skaidru mērķu un uzdevumu trūkums.

Un tomēr ir kas tāds, kas spēj aktīvi paaugstināt Zivju pašvērtību – tā ir atbildība par kāda cita cilvēka dzīvi un likteni. Ja Zivis saprot, ka bez viņām neviens cits neparūpēsies par konkrēto cilvēku un ka viņu rīcība ir svarīga Zivīm nozīmīgiem cilvēkiem, tad viņu domas par sevi strauji uzlabojas.

Avots:

aLA

COMMENTS

  • <cite class="fn">Alberts</cite>

    Par aunu pilnīgs sviests, galīgi nav tā 😉

  • <cite class="fn">nyanya</cite>

    par dvīni galīgi garām. tātad es skaitos skaudīgs egoists jo piedzimu tādā datumā? Neticu horoskopiem.

  • <cite class="fn">blondais grēks</cite>

    Arī par mežāži galīgi garām,parasti jau horoshopi ir daudzmaz pareizibet nu šīs

Leave a Comment