Pavasara ekvinokcijas diena 2019. gada martā

Pavasara ekvinokcija ir ne tikai astronomisks notikums, bet arī pagrieziena punkts dabā, kad visas dzīvās lietas pamostas no ilgstošas ​​ziemas guļas. Agrākos laikos jaunais gads tika svinēts ekvinokcijas dienā.

Astronomiskais pavasara sākums ir svarīgs notikums. Pavasara ekvinokcijas dienā Zeme atkal ieņems īpašu vietu. Šajā laikā diena būs vienāda ar nakti, un telpa tiks piepildīta ar spēcīgu atjaunošanās enerģiju.

Kad būs pavasara ekvinokcija 2019. gadā

2019. gadā pavasara ekvinokcija notiek 20. martā. Precīzāk, 21 stundu un 58 minūšu laikā Zeme būs ideālā stāvoklī no astrologu viedokļa, kad Saules stari “vērsīsies pret ekvatoru”. No šī brīža diena palielināsies, un nakts atdos savas tiesības.

Pavasara ekvinokcija Latvijā notiks 20. martā, plkst. 23.58. Šajā laikā Saule ieies Auna zīmē, un šīs savienības enerģija būs pēc iespējas spēcīgāka.

Pavasara ekvinokcijas enerģija

Šajā laikā kosmosa enerģija ir visjutīgākā, kas nozīmē, ka ikviens varēs atbrīvoties no visa, kas iejaucas laimīgā dzīvē. Ekvinokcijas dienā vislabāk ir atjaunot kārtību ikdienas dzīvē, bez vilcināšanās izmest uzkrātos atkritumus, atjaunināt savu enerģiju. Ezotērika iesaka veikt rituālus, lai piepildītu dzīvokļa vai mājas telpu ar pozitīvu enerģiju.

Aunam būs spēcīga ietekme, kas palīdzēs realizēt jaunas idejas, atbrīvoties no trauksmes un nenoteiktības. Kosmosa enerģija dos priekšroku jauniem pirmsākumiem, līdz ar to dienā, kad notiek pavasara ekvinokcija, ikviens var kļūt tuvāk lolotajam sapnim.

Pavasara ekvinokcija ir labvēlīgs laiks, kad ir svarīgi nepalaist garām iespēju mainīt dzīvi uz labo pusi, atbrīvojoties no visa, kas traucē personīgajai laimei. Kosmosa enerģijas atjaunošana ietekmēs ikvienu, kas nozīmē, ka būs iespēja atbrīvoties no visa, kas šķiet lieks un novecojis.

avots: esotericblog

COMMENTS

Leave a Comment