Tu izjūti postošās sāpes, jo tu mīli kādu, kurš nekad nebūs tavs

Es esmu diezgan pārliecināts, ka daudzi no jums ir pazīstami ar šo sajūtu. Varbūt viņi centās tevi mīlēt, bet viņu vājie mēģinājumi nebija līdzīgi tam, ko tu juti pret viņiem, un tas tikai pasliktināja situāciju.

Lai mīlētu kādu tik daudz, ka tu nevari ļaut viņam aiziet, pat ja tu zini, ka šī mīlestība nekad nebūs savstarpēja, tas ir vissliktākais, kas var notikt ar tevi. Tev var būt sāpīgi ļaut aiziet, bet reizēm ir vēl grūtāk noturēties šādās attiecībās.

Šādas attiecības ved tevi depresijā, liekot tev brīnīties, vai tev ir kādas cerības. Tā sagrauj tavus nervus un tu nevari patiesi atgūties no situācijas pat pēc vairākiem gadiem.

LASI ARĪ: Ideālais partneris saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi 2019. gadā

Tas var izklausīties pārlieku dramatiski, bet, kad tu tik ļoti mīli, ka esi gatavs doties uz elli, doties tālāk, atstājot to aiz sevis, neticami sarežģīto lieto.

Jā, laika gaitā, iespējams, tavas jūtas mainīsies, bet tu nekad nevarēsi izturēties neitrāli viņa klātbūtnē, un tas liek domāt, ka tu neesi aizmirsis vai atbrīvojis, un tu nekad to nedarīsi.

Kad tu viņu redzi, tu atkal sajūti šo tukšo vietu tavā sirdī. Nē, tā nav noraidīšanas vai nelaimīgas mīlestības sajūta. Nekas tamlīdzīgs. Tā ir tikai sajūta, kas tev atgādina, ka šī persona tev nozīmēja visu pasauli, un tagad viņš ir svešinieks, un tā ir dzīve…

avots: esotericblog

Leave a Comment