Pavasara tendences nestandarta figūrai: ko valkāt plus izmēra sievietēm

Nestandarta figūru īpašniecēm šķiet, ka neviena tendence viņām neder. Taču tā nav taisnība. Vienkārši ir svarīgi saprast, ko un kā valkāt, lai izskatītos stilīgi.

Stila eksperti atklāja, kādas tendences ir piemērotas sievietēm ar pilnīgām figūrām.

Palaco bikses

Izvēlieties neparastu faktūru palaco bikses, varat, piemēram, ādas. Arī pilnīgu formu īpašniecēm piestāvēs palaco bikses vai ieplaisājuši džinsi piesātinātās tumšās indigo krāsās.

Kļoša stila bikses

Kļoša stila bikses pagarina kājas un vizuāli palielina augumu, norāda eksperti.

Tajā pašā laikā jūs varat valkāt kļošas pat bez papēžiem, tādā gadījumā izvēlieties baleta tipa laiviņas ar smailiem purngaliem.

Smalki svītraini kostīmi

Sievietes ar pilnīgām formām var izvēlēties biroja stila kostīmus ar plānām svītrām, taču šeit ir neliela nianse – jāskatās, kā svītra izskatās uz jūsu korekcijas zonām.

Piemēram, ja jums ir plati gurni, jūs uzvelkat bikses un svītra izliekusies gurnu platākajā daļā, tad šis kostīms jums neder un jums nepieciešams brīvāks stils.

Lasi vēl: Vecmāmiņa atklāja mēslojuma veidu, ar kuru jūsu dārzeņi izaugs rekordlielā daudzumā

Mežģīņu garās piedurknes

Mežģīņu garās piedurknes var izmantot kā pirmo kārtu. Piemēram, saritiniet žaketes piedurknes tā, lai mežģīnes būtu redzamas no apakšas. Papildus žaketei mežģīņu garās piedurknes var kombinēt ar vesti, lai veidotu izskata apjomu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 52%

0%

 

Leave a Comment