Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 19. jūnija līdz 25. jūnijam: būs iespējas viegli tikt galā ar problēmām, bet ne visiem

Lauva

Lauvām noteikti vajadzētu pievērst uzmanību dažādiem dzīves sīkumiem, likteņa zīmēm. Viņi norādīs pareizo ceļu biznesā un mīlas jomā. Pāvels Globa neiesaka ķerties klāt darbam – periodiska atslābināšanās nāks par labu visām Lauvām. Šīs septiņas dienas var saukt arī par izlīguma periodu. Jums jāiemācās piedot un atlaist. Varbūt veco attiecību atdzimšana, draudzība. Varat mēģināt atgriezties vecajā darbā. Lai kļūtu par laimīgu cilvēku, nauda un ietekme nav vajadzīga. Lauvām vajadzētu pievērst uzmanību gudriem padomiem, kas maina dzīvi.

Jaunava

Jaunavām labāk ir pārtraukt strīdēties ar cilvēkiem, kā arī mēģināt atrast veidus, kā izveidot draudzību ar ļaundariem. Veiksme būs viņu pusē jebkurā no jomām, taču tas nenozīmē, ka varat neapdomāti riskēt. Labāk saglabāt veselo saprātu. Tas palīdzēs piepildīt lolotās vēlmes, jo prāts tiks atbrīvots no sliktām domām un šaubām. Šis ir lielisks laiks, lai pārstrukturētu režīmu, uzsāktu pareizu uzturu. Šonedēļ atveseļošanās būs lieliska, tāpēc vari palielināt slodzi darbā.

Svari

Visos jautājumos un attiecībās ar cilvēkiem Svariem jābūt pēc iespējas pacietīgākiem. Ambīcijas ir labas, taču tām ir jāatbilst iespējām. Tagad labāk nedot tukšus solījumus un nemēģināt lēkt virs galvas. Ja Svari jūt, ka draudzībā, biznesā vai mīlestībā valda kāda spriedze, tad svarīgi to pēc iespējas ātrāk novērst. Ja dvēselē ir negatīvisms, jums jācenšas to ierobežot. Svariem ir jānomierinās un jākļūst pacietīgākiem. Nakts gaismekļi var piespiest šos cilvēkus mainīt savu dzīves ceļu, taču labāk to vēl nedarīt.

Skorpions

Šīs zīmes cilvēkiem vajadzētu pienācīgi atpūsties un abstrahēties no darba un lietām, ja iespējams. Smags darbs palīdzēs kļūt bagātākam, bet ne tagad. Attiecībās ar cilvēkiem Skorpioniem būs nepieciešama īpaša iniciatīva. Ja viņi pie jūras gaidīs laikapstākļus, viņi būs vīlušies. Pāvels Globa uzskata, ka Skorpioni spēs mainīt savu likteni. Šajā gadījumā viņi palīdzēs ievērot divpadsmit gudrus noteikumus. Ir svarīgi saglabāt optimismu un nebaidīties iekarot jaunas virsotnes. Šis ir lielisks laiks darījumu slēgšanai, fiziskam vai intelektuālam darbam.

Strēlnieks

Kopts izskats dos Strēlniekam īpašu veiksmi. Varat mēģināt mainīt tēlu un veltīt laiku un naudu sevis sakārtošanai. Pāvels Globa iesaka pavadīt vairāk laika pārpildītās vietās. Arī vienatnē ir kur būt, bet labāk tajā neiesaistīties. Lai saglabātu veselību un enerģiju, Strēlnieki var izmantot arī elpošanas vingrinājumus. Pirmdiena tev šonedēļ būs vispozitīvākā diena, taču tas nenozīmē, ka veiksme uzsmaidīs tikai šajā dienā. Nedēļa ideāla jaunām paziņām, pastaigām svaigā gaisā.

Lasi arī: Kas iepriecina zvaigžņu zīmju pārstāvjus: kādam tā ir nauda, kādam mīlestība, kādam kaut kas dīvains

Lasi arī: Ļaunākā zvaigžņu zīme pēc zvaigžņu eksperta domām

Mežāzis

Mežāžiem vajadzētu rūpēties, lai viņus ieskauj pēc iespējas vairāk cilvēku, jo vienatne tagad viņiem var būt milzīga kļūda. Jā, šīs Zīmes cilvēki ir neatkarīgi, bet tagad viņus netraucēs atbalsts. Vientuļie Mežāži spēs atrast mīlestību, un ģimene to stiprinās. Arī jaunu draugu iegūšana nebūs grūts uzdevums. Šis ir piemērots laiks romantikai, kāzām, atzīšanās mīlestībā. Ļoti noderīgi ir sportot no 19.-25. Iepriekš mēs runājām par to, ko tieši labāk darīt, lai palielinātu enerģiju.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem sākas labvēlīgs laiks, lai mēģinātu rūpēties par savu veselību. Jūs varat apmeklēt ārstu, zaudēt svaru, atrast jaunu hobiju. Tas viss ļoti pozitīvi ietekmēs garastāvokli. Darbā un biznesā otrdien lietas var iet ļoti lēni, taču rezultāts būs gana patīkams. Problēmas arī jāuztver pareizi. Viņi padarīs Ūdensvīru stiprāku. Ļoti noderēs spēja ieraudzīt sevi no malas. Šī nedēļa piemērota garīgiem meklējumiem, jaunu ienākumu avotu atrašanai, morālai un fiziskai atpūtai.

Zivis

Zivis var sākt darīt lietas kopā ar savu otro pusīti, draugiem, kolēģiem un radiem. Tas var būt remonts vai ceļojums uz citu pilsētu, atvaļinājumu, uz valsti. Labāk pastāvīgi meklēt kopīgas aktivitātes, lai stiprinātu attiecības ar cilvēkiem. Šonedēļ Zivīm uz pleca ir pilnīgi viss. Šāds pozitīvs periods turpināsies visu nedēļu, neskatoties uz retrogrādo Saturnu. Nav nepieciešams sēdēt komforta zonā – tagad jums ir jāvirzās tikai uz priekšu, taisni uz saviem mērķiem. Ja dzīvē viss ir slikti, tam nav nozīmes. Ir daži padomi, kas palīdzēs to novērst. Zvaigznes un planētas paātrinās šo procesu.

Lai pavadītu labu nedēļu, ir svarīgi to sākt pareizi. Speciālisti iesaka atcerēties pirmdienas zīmes, kas nesīs laimi. Novēlam jums labvēlīgu un pozitīvu nedēļu, labu garastāvokli un veiksmi visos jautājumos.

Leave a Comment