Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 23. oktobra līdz 29. oktobrim: Dvīņi jutīsies noslogoti, Mežāzim mīlestībā smaidīs laime!

Lauva

Lauvām labāk daudz laika nepavadīt vienatnē. Mīlestība un komunikācija būs viņu glābšana no nepatikšanām. Tiem, kuriem ir attiecības, vajadzētu atteikties no dažām lietām komunikācijas un romantikas dēļ. Vientuļām Lauvām labāk nesteigties meklēt — tā vietā varat tērzēt ar draugiem. Mīlestības lietās intuīcija būs lielisks palīgs, bet finanšu lietās uz to labāk nepaļauties.

Jaunava

Jaunavām jāizvairās no konfliktiem, jo ​​šonedēļ tās būs ārkārtīgi postošas, un to sekas būs ļoti ilgstošas. Pāvels Globa uzskata, ka tagad darbā un biznesā labāk nepieļaut kļūdas, jo to sekas būs ārkārtīgi negatīvas. Tagad jūs varat un pat vajag lūgt palīdzību citiem, taču labāk neaizmirstiet pateikties par atbalstu.

Svari

Svariem var būt nepatiesa sajūta, ka viņi var tikt galā ar pilnīgi visu. Tā domāt nevajag, jo laika posmā no 23. līdz 29. oktobrim būs pārāk daudz nepatīkamu negadījumu, kas ienesīs haosu ierastajā grafikā un darījumos. Neaizmirstiet veltīt laiku atpūtai. Varat arī kādu laiku veltīt mācībām. Romantika, randiņi un flirts pacels Svaru garastāvokli.

Skorpions

Skorpioniem nepieciešama maksimāla piesardzība attiecībā uz finansēm. Palielināti ietaupījumi palīdzēs izvairīties no problēmām. Protams, ja radīsies negaidīti izdevumi, nāksies paļauties uz veselo saprātu. Atklātība un spēja atzīt savu vainu palīdzēs Skorpioniem sasniegt harmoniju mīlestībā. Lepnums šonedēļ ir šīs zīmes cilvēku ļaunākais ienaidnieks. Tas nepalīdzēs gūt panākumus un tos saglabāt.

Strēlnieks

Strēlnieki prot gūt labumu pat no savām vājībām, ko nevar saukt par citu cilvēku kopīgu rakstura iezīmi. Lai šonedēļ viss būtu labi, jāatceras, ka viss sliktais ir daļa no ierastā laika ritējuma. Laika posmā no 23. līdz 29. oktobrim Strēlniekam nevajadzētu ātri risināt problēmas, sagaidot tūlītējus rezultātus. Šobrīd vissvarīgākais ir mierīgums un regularitāte.

Lasi arī: Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 23. oktobra līdz 29. oktobrim: Vērsim jābūt aktīvākam, Skorpionu sagaida spraiga nedēļa!

Lasi arī: Ar kādu tērpu iepriecināt Pūķi Vecgada vakarā, lai viss 2024.gads būtu veiksmīgs un priecīgs

Mežāzis

Mīlestībā Mežāžiem būs jābūt pēc iespējas neatlaidīgākiem un darbā uzmanīgākiem. Izrādās, ka daudziem šīs Zīmes pārstāvjiem nāksies mainīt savu stratēģiju uz pretējo. Mīlestībā tev jākontrolē situācija, bet ne sava otrā pusīte. Greizsirdība izraisīs nesaskaņas un, iespējams, pat plīsumus. Vārdi un domas palīdzēs piesaistīt veiksmi. Galvenais, lai viņi ir laipni.

Ūdensvīrs

Būs lieliski, ja Ūdensvīri nereaģēs uz negatīvismu un nepatīkamiem cilvēkiem sev apkārt. Tas ir labākais, ko viņi var darīt. Šajā gadījumā viņu produktivitāte saglabāsies augstā līmenī, neskatoties uz Merkura un Veneras vājumu. Tagad noteikti nevajadzētu kritizēt tuviniekus, draugus un kolēģus. Pretējā gadījumā Ūdensvīri var zaudēt savu pozitīvo reputāciju.

Zivis

Tagad Zivīm galvenais ir nevis cēloņi, bet gan sekas. Pilnīgi katrs viņu vārds, doma vai darbība tiks atspoguļota nākotnē un ļoti tuvā nākotnē. Ir jādomā par katru vārdu, katru soli. Intelektuālais darbs būs grūtāks, tāpat kā fiziskais darbs. Jums ir jābūt pacietīgam un veltiet laiku. Maksimālais uzmanības līmenis sīkām detaļām ir tas, kas Zivīm visvairāk vajadzīgs oktobra beigās.

Jūs varat piesaistīt naudu, veiksmi un mīlestību tagad, bet ar smaga darba palīdzību. Galvenais, kas jāatceras, ir tas, ka mīlestība un nauda nav viss, kas jums nepieciešams, lai būtu laimīgs. Pats galvenais, tādā laikā veselība, ne tikai fiziska, bet arī garīga, tāpēc nodarbojies ar garīgām un ezotēriskām praksēm, kā arī nesūdzies par likteni.

Leave a Comment