Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 25. līdz 31. decembrim: centieties izvairīties no nepatikšanām!

Lauva

Lauvas var ļoti vīlušies noteiktos cilvēkos savā vidē. Tas varētu būt mīļotais cilvēks, vecāki, draugi. Nav nepieciešams viņiem kaut ko mācīt un pārmest par kļūdām. Pēdējās divās dienās pirms Jaunā gada, sakarā ar Jupitera atbrīvošanu no retro fāzes, ir vērts sākt ieklausīties savā intuīcijā. Viņa nemaldinās Leo, ja viņi viņai uzticēsies svarīgākajos brīžos. Labākais veids, kā tagad pārdzīvot visas problēmas, ir iemācīties tām pielāgoties.

Jaunava

Tā kā planētu enerģija pastāvīgi mainās uz slikto pusi, Jaunavām būs bieži jāmaina rīcības plāns. Nav vērts riskēt – gan mīlestībā, gan biznesā. Ceturtdiena un piektdiena var būt ļoti nepatīkams laiks, taču, ja Svari var pārdzīvot visas grūtības, tad Jupiters sestdien un svētdien dos viņiem mieru un labu garastāvokli. Jābūt vienkāršākam un uz visu notiekošo jāskatās caur viegla optimisma prizmu.

Svari

Svariem būs jāsamazina sava kaisle un degsme. Planētas viņiem nepiedos nekontrolētas emocijas un nepārdomātas darbības. Īpaši tas attiecas uz Venēru un Merkuru. Svaru uzdevums tagad ir izkļūt no šaubu gūsta un sākt rīkoties saskaņā ar izveidotajiem plāniem. Ir ārkārtīgi svarīgi kādā lietā saskatīt detaļas, lai kļūtu gudrāks un pārdzīvotu visas likstas. Līdz grūtā perioda beigām atlicis pavisam maz.

Skorpions

Šonedēļ enerģijas uzturēšanai un vairošanai svarīgi vairāk kustēties, mēreni vingrot un vingrināt savu ķermeni. Skorpioniem vienmēr jābūt labā formā ne tikai fiziski, bet arī garīgi. Lai gads noslēgtos uz pozitīvas nots, ir jāizvirza sev pareizi mērķi un nav jābaidās iet uz priekšu līdz galam, lai cik grūti tagad būtu. Skorpioni var kļūt veiksmīgāki uz citu Zīmju pagrimuma fona.

Strēlnieks

Šonedēļ Strēlnieks būs ļoti noguris. Noguruma cēlonis ir Venēras negatīvā darbība savā zīmē. Neatstājiet svarīgas lietas uz nedēļas nogali. Gluži pretēji, jums viss jādara iepriekš. Jums var nākties ķerties pie noteiktiem trikiem un demonstrēt visu sava prāta spēku. Mēneša beigas būs ārkārtīgi slikts laiks ainavu maiņai, ceļojumiem vai aktīvai atpūtai. Ir svarīgi atpūsties mājās, kopā ar ģimeni vai mīļoto cilvēku.

Lasi arī: Naudas zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. līdz 31. decembrim: cīņa ar sevi un apkārtējiem!

Lasi arī: 2024. gads saskaņā ar slāvu kalendāru ir Tumšā aļņa (Sokha) gads

Mežāzis

Ja Mežāžiem kaut kas traucē, labāk nedauzīties pa krūmiem, bet pateikt visu godīgi, bet bez negatīvisma. Ir svarīgi sevi atturēt, lai nezaudētu tuvinieku cieņu. Mīlestība šobrīd Mežāžiem ir vissvarīgākā dzīves joma, nevis darbs. Decembra beigās jums var nākties pārskatīt dažus noteikumus un prioritātes kā pārim, vienlaikus saglabājot kopīgu mērķi. Ikviens, kurš meklē attiecības, labāk turi acis vaļā, jo skaudīgi cilvēki visādi traucēs.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs var piedzīvot naudas zaudējumus, kas saistīti ar pagātnes kļūdām. Pagātne uz viņiem izdarīs spiedienu, tāpēc noteikti nav nepieciešams pie tā kavēties. Tagad ir svarīgi dzīvot reālajā laikā un nenoslīkt nožēlā. Jūs nevarat riskēt: jums ir jāveic pirkumi ar īpašu piesardzību. Jums nevajadzētu uzticēties cilvēkiem. Tikai tuvākie var palīdzēt izkļūt no nepatikšanām. Jupitera pozitīvā enerģija palīdzēs sagaidīt Jauno gadu labā noskaņojumā.

Zivis

Zivīm ir jāatturas no skaudības un greizsirdības laika posmā no 25. decembra līdz 31. decembrim. Šīs abas jūtas būs ļoti bīstamas mīlas sfērai un saziņai ar cilvēkiem kopumā. Svarīgi ir arī iemācīties atšķirt vēlmi nopelnīt vairāk no banālas alkatības. Šis būs ļoti grūts laiks. Jums ir jāsatiekas ar saviem mīļajiem pusceļā, jo strīdi būs ārkārtīgi postoši.

Decembrī iemācieties pārvaldīt savu dzīvi. Tagad mums visiem ir vajadzīgs zelta vidusceļš, gandrīz visā. Novēlam jums atrast šo vidusceļu un sasniegt labākos rezultātus mīlestībā, biznesā, finansēs un darbā. Lai 2023. gads beidzas uz pozitīvas nots. Laimīgu Tev Jauno gadu.

Leave a Comment