Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 25. līdz 31. decembrim: centieties izvairīties no nepatikšanām!

Pāvels Globa ir viens no pieredzējušākajiem zvaigžņu ekspertiem. Viņa prognozes palīdz tūkstošiem cilvēku pieņemt pareizos lēmumus un noturēties uz pareizā ceļa pat visgrūtākajos periodos, kas ir nākamā nedēļa.

Venēra joprojām atrodas sliktā stāvoklī un 29. decembrī atradīsies vēl sliktākā pozīcijā Strēlnieka zīmē. 28. decembris, būs vēl bīstamāka diena, taču ne viss ir tik slikti, jo 30. datumā Jupiters pārstās būt retrograds, kas mūs nedaudz uzmundrinās pirms Jaunā gada brīvdienas. Centieties gadu noslēgt bez problēmām, ievērojot ieteikumus, ar kuriem mums dalījās eksperts.

Auns

Aunam jau no šīs nedēļas pirmajām minūtēm steidzami jāizkļūst no apātijas stāvokļa un jāpārvar dīkdienība. Šī ir pēdējā iespēja pabeigt visas svarīgās lietas. Jā. Planētas ir šausmīgā noskaņojumā, bet neatslābsti. Jums ir jāpieturas pie plāna, un tagad Auns nav pakļauts riskam – tas ir skaidrs. Ir svarīgi uzraudzīt domas, īpaši sliktas, jo tās ir materiālas. Jums nekas tāpat nav jādara, jo jūsu spēka rezerves būs ļoti ierobežotas.

Vērsis

Pilnīgi iespējams, ka Vērsis jau tagad jūtas ārkārtīgi noguris, ko no pirmā acu uzmetiena izārstēt nevar. Tikai neliela veiksme palīdzēs jums abstrahēties no domām par nogurumu un problēmām. Ir svarīgi virzīties uz priekšu un nepadoties. Merkura retrograds joprojām valda pasaulē, tāpēc likumi joprojām nebūs spēkā no 25. līdz 31. decembrim. Vērsim būs grūti, taču viņi tiks ar visu galā, ja pārstās šaubīties par sevi.

Lasi arī: Naudas zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. līdz 31. decembrim: cīņa ar sevi un apkārtējiem!

Lasi arī: 2024. gads saskaņā ar slāvu kalendāru ir Tumšā aļņa (Sokha) gads

Dvīņi

Lai šajā bīstamajā laikā nenokristu pašā dibenā, Dvīņiem ir pareizi jānovērtē viss, kas notiek viņiem apkārt, jo neviens nespēs viņiem sniegt savlaicīgu palīdzību. Pāvels Globa uzskata, ka decembra pēdējā nedēļa šīs zīmes cilvēkiem būs ļoti nozīmīga, jo lielākā daļa notikumu būs pamācoši. Dvīņi varēs smelties gudrības un pieredzi veiksmīgam nākamā gada sākumam.

Vēzis

Vēžiem, iespējams, būs nedaudz jāpārskata savi plāni nedēļai un 2024. gada sākumam, taču tas jādara uzmanīgi un saprātīgi. Uz problēmām nav jāreaģē pārāk vardarbīgi, jo tās vedīs šīs zīmes cilvēkus pa pareizo ceļu. Tas attiecas gan uz darbu un biznesu, gan uz mīlestības sfēru. Vēžiem mīlestības jomā būs grūti, jo dvēseles radinieka meklējumi nedos lielus rezultātus, un attiecības var saplaisāt.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment