Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 28. augusta līdz 3. septembrim: no problēmām visās sfērās glābs tikai diplomātija!

Lauva

Pārtrauciet tērēt savu laiku bezjēdzīgām lietām. Tagad vissvarīgākais ir koncentrēties uz vienu un ļoti svarīgu lietu. Tikai tādā veidā Lauvas spēs paveikt to, kas iepriekš nebija iespējams. Lai palielinātu efektivitāti, jums ir nepieciešams ēst pareizi un vairāk atpūsties vakaros, laicīgi ejot gulēt. Īpaši tas attiecas uz nedēļas sākumu. Lauvas dzīvē ir reālisti, kas viņiem šobrīd ir ļoti noderīgi.

Jaunava

Jaunavām augusta un septembra krustojumā labāk nepalaist garām apkārtējo padomus, taču arī nevajag tiem akli sekot. Jūsu viedoklis joprojām ir vissvarīgākais. Jaunavas spēs atrisināt jebkuras problēmas. Šī nedēļa ir piemērota dvēseles radinieka atrašanai, jaunu paziņu veidošanai, biznesa uzsākšanai, darba meklēšanai, iepirkšanās, izklaides iespējām. Mīlestība un draudzība šajās septiņās dienās būs vissvarīgākā.

Svari

Svariem šonedēļ būs jāvirza visi spēki vienā virzienā. Jums jāizvēlas joma, kas viņiem ir vissvarīgākā. Brīvo laiku labāk pavadīt pareizajām lietām un īstajiem cilvēkiem. Mīlestībā nevajag dzīties pēc tiem, kas pret viņiem ir vienaldzīgi. Šis ir labs periods, lai atrastu jaunus veidus, kā attīstīt savu personību. Pieņemot nopietnus lēmumus, jums jābūt pēc iespējas uzmanīgākam.

Skorpions

Šīs dienas nesīs maksimālu veiksmi Skorpioniem. Tos var veltīt atpūtai, radošumam, darbam, mājsaimniecības darbiem un tā tālāk. Vislabākā atpūta šajās dienās ir interesantu filmu skatīšanās, grāmatu lasīšana, vaļasprieki. Ārpus kastes domāšana paglābs Scorpions no satraukuma un slikta garastāvokļa. Darbā labāk ne ar vienu nestrīdēties, neklausīties apkārtējo padomos un neiesaistīties pārlieku sarežģītās lietās.

Strēlnieks

Strēlniekiem vajadzētu tikt galā ar savu tēlu. Pirmdien vai otrdien vari pārsteigt ikvienu ar savu jauno izskatu, jo šīs divas dienas viņiem būs pozitīvākās un enerģētiski visspēcīgākās. Pastāv liela iespēja, ka finanšu un darba lietās viss noritēs gludi, taču nevajag paļauties uz nejaušību. Zvaigžņu eksperts iesaka pietiekami gulēt. Miega trūkums sabojās tavu labo garastāvokli.

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmju pārstāvji pirmdienā ierodas darbā

Lasi arī: Ko dara zvaigžņu zīmju pārstāvji iekrītot peļķē

Mežāzis

Mežāžiem labāk nemēģināt mainīt to, ko nevar mainīt principā. Jūs varat un pat vajag izbaudīt saziņu ar mīļajiem un tuvumu savam dvēseles radiniekam. Zvaigžņu eksperts iesaka novērtēt katru mirkli un vairot enerģiju, lai sniegtu pozitīvas noskaņas visdārgākajiem cilvēkiem. Nedēļas beigas piemērotas iepirkšanās un izklaides pasākumiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem finanšu sektorā veiksies. Biznesā un darbā lietas strīdēsies, problēmas ātri atrisināsies. Visu nedēļu mīlestībā Ūdensvīru var pārņemt šaubas un nedrošība. Eksperti iesaka stingri netiesāt citus cilvēkus, kā arī nebūt impulsīviem. Ir svarīgi meklēt jaunas iespējas biznesā un darbā. Labāk ir tērēt naudu uzmanīgi.

Zivis

Zivīm nevajadzētu taupīt naudu saviem mīļajiem. Attiecībā uz fizisko stāvokli un garastāvokli, saldo ēdienu, cukura un ātrās ēdināšanas izslēgšana no uztura palīdzēs uzlabot abus. Šis būs viņu laiks, tāpēc šīs Zīmes pārstāvji nedrīkst palaist garām nevienu iespēju. Ir pienācis laiks atcerēties par cilvēkiem, ar kuriem Zivis ilgu laiku nav sazinājušās. Biznesā un darbā noderēs arī jauni cilvēki.

Šī nedēļa, pēc zvaigžņu eksperta domām, būs ļoti grūta, taču diezgan veiksmīga daudzos aspektos. Dažām Zvaigžņu zīmēm var būt neliela apātija, nedrošība, taču to var atrisināt bez lielām grūtībām ar savlaicīgu atpūtu. Ja esi jau sācis rudens blūzu, tad vari mēģināt to pārvērst par iedvesmu.