Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 9. oktobra līdz 15. oktobrim: Dvīņiem jācīnās ar depresiju, bet Strēlniekiem jācenšas piedot!

Pāvels Globa ir viens no autoritatīvākajiem ekspertiem. Viņš ir eksperts prognožu jomā. Laiks uzzināt, kas mūs sagaida laika posmā no 9. līdz 15. novembrim.

Šonedēļ daudziem no mums būs jācenšas saglabāt savu laimi tuvu. Šī nedēļa būs grūta, jo Venēra pasliktinās savas pozīcijas, bet svarus līdzsvaros spēcīgais Marss, kas nedēļas beigās ieies Skorpiona zīmē. Pirmais solis ceļā uz stabilitāti ir mierīgs. Nav nepieciešams steigties, uztraukties, būt drosmīgam un iesaistīties konfliktos.

Auns

Aunam vispirms ir jāsaprot, ka jebkura cilvēka raksturs ir gan pozitīvo, gan negatīvo īpašību kopums. Būs jāmācās saprasties ar mīļajiem, draugiem un kolēģiem. Citādi mīlestībā un darbā laimes nebūs. Ir svarīgi saskatīt kaut ko labu cilvēkos, kuri provocē negatīvismu. Ja iespējams, varat doties ceļojumā vai komandējumā.

Vērsis

Vērsim labāk neļauties neveselīgam ēdienam. Svarīgi arī biežāk atrasties svaigā gaisā, jo šonedēļ Venera apziņu tā vien neatjaunos – tas būs jādara pašam. Jūs pat varat iesaistīties sportā un sākt vingrojumu ciklu. Grūtākais šajās septiņās dienās būs ģimenes Vēršiem, kuriem darbā ir daudz problēmu. Jūsu otrajai pusei un bērniem būs nepieciešama lielāka uzmanība.

Lasi arī: Šis talismana akmens saskaņā ar jūsu Zvaigžņu zīmi palīdzēs sasniegt mērķus un piepildīt jūsu sapņus

Lasi arī: Bez tiem neiztikt… Šiem 10 pārtikas produktiem vienmēr jābūt tavā virtuvē!

Dvīņi

Dvīņu likteni vispozitīvāk ietekmēs jaunu vaļasprieku meklējumi, kā arī negatīvo emociju noraidīšana. Lai stress pārietu ātrāk, svarīgi ir biežāk palikt dinamikā. Marss nedēļas beigās palīdzēs atrast motivāciju un mīlestību uz dzīvi. Dvīņiem jābūt elastīgiem. Tagad nevajadzētu izvirzīt nekādas prasības, jo apkārtējie uz šādu soli var reaģēt ar asu negatīvismu.

Vēzis

Ūdens stihijas pārstāvjiem Pāvels Globa iesaka vairāk laika pavadīt kopā ar savu otro pusīti. Vientuļiem Vēžiem labāk pagaidām atlikt mīlestības meklējumus un pāriet uz svarīgākām lietām, piemēram, karjeru (studiju). Biznesa tikšanās notiks daudzsološi, veiksme nedēļas vidū ir Vēža pusē. Lai jūsu bizness uzplauktu, uzmanība jāpievērš ne tikai vecajiem, bet arī jaunu klientu atrašanai. Prognoze liecina, ka Vese***as problēmu nebūs.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment