Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. februārim: saskarsieties ar nopietnām grūtībām!

Pāvela Globa viedoklis vienmēr piesaista lielu uzmanību, jo viņš ir labākais eksperts. Šis ir eksperts ar lielo “E”, kura viedokli un prognozes nedrīkst ignorēt.

Pēc Pāvela Globas prognozēm, šonedēļ gaidāmas pirmās nopietnās grūtības pēc vairākām nedēļām, jo ​​bīstamās dienas būs pat četras: 13., 14., 16. un 17. februāris. Ilgtermiņa notikumi ietver negatīvas izmaiņas Marsa enerģētikā 13. datumā un Venēras 16. februārī. Kopumā tas padarīs mūs mazāk konkurētspējīgus un gausus.

Auns

Aunam nedēļa sāksies ar apātiju un vēlmi neko nedarīt. Precīzāk, tas sāksies otrdien, kad viņu patrons Marss vājinās. Tas ir saistīts ar nelielo ienākošās pozitīvās enerģijas daudzumu, kas kļūs par nulli. Viegla vingrošana, tonizējoši augi un pareizs uzturs palīdzēs Aunam atjaunot labu garastāvokli un aktīvi uzsākt plānotās aktivitātes.

Vērsis

Pirmdien Pāvels Globa iesaka šīs Zīmes pārstāvjiem savest kopā un ieņemt aktīvu pozīciju. Šī stratēģija palīdzēs jums ķerties pie darba un saglabāt impulsu visas nedēļas garumā, neskatoties uz Venēras un Marsa vājināšanos. Planētu sakārtošanās aktīvi traucēs atklāt potenciālu un realizēt jaunas iespējas un spējas, tāpēc Vērsim ir jānoskaņojas uz labāko un vienkārši jāpieturas pie izvēlētās stratēģijas.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. februārim: neatlieciet neko uz vēlāku, savādāk nožēlosiet!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. februārim: sāciet gatavoties ilgtermiņa problēmām!

Dvīņi

No 12. līdz 18. datumam Dvīņiem būs jācīnās ar vēlmi ļauties kārdinājumam. Šajā periodā ir svarīgi izslēgt piedzīvojumus un riskus, kā arī mēģināt ierobežot finanšu izdevumus, jo pastāv liela iespējamība nodarīt būtisku kaitējumu budžetam. Pāvels Globa iesaka pēc iespējas ātrāk sakārtot mājas darbus un veltīt laiku saziņai ar draugiem un tuviem radiniekiem, savu otro pusīti. Pozitīvas sarunas labi ietekmēs garastāvokli.

Vēzis

Vēžiem šonedēļ jāuzmanās no emocionālās nestabilitātes. Planētas būtiski apgrūtinās būt aktīvam un negatīvi ietekmēs tavu garastāvokli. Tikai relaksācija un garīgās prakses palīdzēs tikt galā ar šādas ietekmes sekām. Vēžiem ir jāatceras savi mērķi. Sistemātiska un pakāpeniska virzība uz panākumiem būs optimālā stratēģija, kas ļaus nebaidīties no šķēršļiem, kas rodas ceļā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment