Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. februārim: saskarsieties ar nopietnām grūtībām!

Lauva

Lauvas tagad vienkārši nevar novērst strīdus un konfliktus ar kolēģiem, kā arī provocēt šos konfliktus. Lauvām ir svarīgi savest kopā un izslēgt aktīvu saziņu ar agresīviem cilvēkiem. Šī pozīcija ļaus mierīgi veikt pašreizējos darbus un uzturēt labu garastāvokli. Kopumā tagad ir vērts rūpīgi sekot līdzi izmaiņām un tām pielāgoties, nevis mēģināt kaut ko mainīt.

Jaunava

Pēc Pāvels Globas domām, šajās dienās Jaunavu pieņemtie liktenīgie lēmumi novedīs pie panākumiem. Šis laiks jāpavada starp cilvēkiem, kuru atbalsts būs patiess.
Brīvdienās, pateicoties joprojām spēcīgā Merkura atbalstam, Jaunavām būs palielināta enerģija, ko varēs novirzīt mājīgas atmosfēras radīšanai mājā un aktīvai komunikācijai ar pretējo dzimumu.

Svari

Svariem ir svarīgi visu šo nedēļu pavadīt harmoniskā iekšējā stāvoklī. Impulsivitāte un emocionālie impulsi negatīvi ietekmēs jūsu attiecības ar mīļoto un darbā, tāpēc jums vajadzētu kontrolēt savas emocijas. Pašattīstība sola veiksmi laika posmā no 12.-18. Tas kļūs par papildu stimulu virzīties uz priekšu. Proaktīvas darbības ir ļoti svarīgas, taču tām ir jābūt mērķim.

Skorpions

No otrdienas Marsa noskaņojums sāks negatīvi ietekmēt Skorpionu emocionālo fonu, tāpēc šiem cilvēkiem ir svarīgi savaldīt impulsīvus impulsus, neiesaistoties konfrontācijā ar kādu. Pāvels Globa iesaka izmantot šo periodu, lai patstāvīgi strādātu pie saviem projektiem un nedaudz samazinātu fiziskās un intelektuālās aktivitātes, lai nekļūtu pārguris.

Strēlnieks

Strēlniekiem ir svarīgi atcerēties savas ambīcijas. Pierādīta centība un vēlme sasniegt finansiālo neatkarību ļaus šiem cilvēkiem gūt panākumus karjerā un veidot personiskas attiecības. Diemžēl jums būs jāiemācās, kā kaut kādā veidā veicināt šīs ambīcijas, jo Marss to nedarīs. Strēlniekam nāksies savaldīt impulsīvus uzliesmojumus. Šobrīd viss teiktais vai darītais var vērsties pret viņiem.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. februārim: neatlieciet neko uz vēlāku, savādāk nožēlosiet!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. februārim: sāciet gatavoties ilgtermiņa problēmām!

Mežāzis

No otrdienas Mežāžiem sāksies problēmas ar motivāciju un garastāvokli, un līdz nedēļas beigām Venēras dēļ var sākties Vese***as problēmas. Lai tas nenotiktu, ir svarīgi enerģiju virzīt radošā virzienā. Šis laiks ir ideāls atpūtai, pastaigām un randiņiem. Mežāžiem ir jāpadara labāka savu tuvinieku dzīve. Lai savējie nenoslīkst problēmās un rūpēs.

Ūdensvīrs

Arī Ūdensvīriem būs grūti Marsa un Venēras dēļ, taču viņi saņems palīdzību no draudzīgā Merkura. Laiks joprojām ir labvēlīgs personisku attiecību veidošanai, kā arī aktīvi tiekties pēc finansiāliem panākumiem. Piemērots laiks darbam ar dokumentiem un mājas darbiem. Pāvels Globa iesaka sniegt atbalstu mīļajiem un nebaidīties lūgt viņiem pretī labvēlību.

Zivis

Sabiedroto planētu atbalsts palīdzēs Zivīm apzināties savu iekšējo potenciālu un veiksmīgi izpildīt plānotos uzdevumus, taču tikai līdz 15. februārim ieskaitot. No 16. datuma šiem cilvēkiem sākas grūts periods, jo Venēra būs ļoti negatīva un tai pietrūks spēka. Ieteicams taupīt spēkus un nepārkāpt robežu, sasniedzot savus mērķus ar maldināšanu un viltību. Tas slikti ietekmēs karmu.

Šīs septiņas dienas būs ļoti smagas augstprātīgiem cilvēkiem un visiem, kas sevi nostāda augstāk par citiem. Centieties atcerēties, ka mēs visi esam vienlīdzīgi un mums visiem dažreiz ir vajadzīga palīdzība. Tas, ka jums tagad klājas labi, nenozīmē, ka jums pēkšņi nav vajadzīga palīdzība.

Leave a Comment