Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. februārim: neatlieciet neko uz vēlāku, savādāk nožēlosiet!

Katra jauna nedēļa nes sev līdzi zināmus izaicinājumus un iespējas. Zvaigžņu eksperti mums pastāstīja, kas notiks vairāk laika posmā no 12. līdz 18. datumam, kā arī sniedza savus ieteikumus katrai no Zvaigžņu zīmēm.

Patiesībā tikai viena diena būs patiesi labvēlīga – šī ir pirmdiena. Tāpēc mums visiem šajā dienā vajadzētu būt aktīviem un neatlikt lietas uz vēlāku laiku. Tam sekos Marsa enerģijas pasliktināšanās otrdien, Plutona un Marsa negatīvais aspekts trešdien, Venēras enerģijas pasliktināšanās piektdien un sliktais Venēras aspekts ar Plutonu sestdien. Svētdien situācija beigs būt saspringta, taču joprojām jutīsim spēku izsīkumu un negatīvismu. Mēģiniet atcerēties informācijas higiēnu un būt pēc iespējas negatīvākam šajās septiņās dienās.

Auns

Aunam jāatceras teiciens “laimes nebūtu, bet nelaime palīdzētu.” Šī nedēļa būs izšķiroša, jo daudzas problēmas izrādīsies kāda zīme vai sākums kaut kam labam nākotnē. Tagad galvenais ir neburkšķēt un grūtībās nevainot likteni. Jā, tas var nebūt viegli, bet melnas svītras vienmēr krustojas ar baltajām. Taisnības labad gan jāsaka, ka grūtības tomēr var pāriet. Jums vienkārši jābūt gatavam tiem.

Vērsis

Mierīgums un regularitāte ir divi svarīgākie Vērša laimes nosacījumi laika posmā no 12. līdz 18. februārim. Iespējams, tagad nav īstais brīdis atzīt sev savu vājumu un nekompetenci kādā jautājumā, taču, ja tas ir nepieciešams, tas jādara bez vilcināšanās. Vērša labākā īpašība šajā periodā ir spēja atzīt kļūdas un būt mēreni paškritiskam.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. februārim: sāciet gatavoties ilgtermiņa problēmām!

Dvīņi

Svarīgākais noteikums Dvīņiem, kas aktuāls šai nedēļai, ir darbs un atpūta. Jūs nevarat pārāk daudz atpūsties, vadot dīkstāves dzīvesveidu, taču nevajadzētu arī pārpūlēties, jo tas var būt bīstami jūsu Vese***ai. Merkurs joprojām ir spēcīgs, tāpēc sarežģītās situācijās varat paļauties uz savu intuīciju, kas palīdzēs. Grūtos brīžos Dvīņiem palīdzēs svaiga gaisa malks un garīgās prakses.

Vēzis

Vēžiem arī nevajadzētu gaidīt brīnumu laikā no 12. līdz 18. februārim. Viss, kas viņiem šajā periodā ir vajadzīgs, ir baiļu un pašpārliecinātības neitralizācija. Šajā gadījumā viņi var sagaidīt izrāvienu sarežģītos jautājumos un projektos. Zvaigžņu eksperti stingri iesaka virzīt spēka vektoru pareizajā virzienā – uz darbu, uz mājām, uz ģimeni. Jums nevajadzētu izklaidēties, ja ir pārāk daudz neatrisinātu problēmu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment