Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 18. līdz 24. martam: neļaujieties bēdām, nedēļas otrā puse atnesīs prieku!

Lauva

Darbā Lauvām ir smagi jāstrādā, taču var traucēt dažādas domas, kas saistītas ar mīlestību, jūtām, emocijām. Tagad noteikti nevajag pieņemt ātrus lēmumus. Tas ir pilns ar ļoti nopietnām sekām jebkurā dzīves jomā. Nedēļas beigās nogurums būs nedaudz jūtamāks, tāpēc nedēļas nogalē darbu mājās labāk nenest. Lauvām labāk vēl neizvirzīt sev jaunus ambiciozus mērķus.

Jaunava

Jaunavām vēlams atbrīvoties no stereotipu ietekmes. Pāvels Globa atgādina, ka daudz kas mūsu dzīvē notiek bez mūsu līdzdalības, un tas ir normāli. Šonedēļ būs ārkārtīgi grūti kontrolēt daudzas lietas. Ir svarīgi ievērot piesardzību attiecībā uz pārtiku un fiziskajām aktivitātēm. Tāpat labāk izvairīties no nopietna stresa, jo slikts garastāvoklis traucēs atpūtai, darbam, mīlestībai.

Svari

Svariem vajadzētu iemācīties izrādīt cieņu pret citiem. Tas attiecas ne tikai uz mīļajiem, bet uz visiem cilvēkiem kopumā. Ir jāizrāda gatavība apmierināt citu cilvēku intereses. Pāvels Globa iesaka ieklausīties arī gudru cilvēku padomos. Jūs varat pavadīt vairāk laika ar savu dvēseles radinieku vai viņas meklēšanas procesā. Kļūs vieglāk iedvest jaunu elpu vecajās attiecībās.

Skorpions

Skorpioniem nav jābaidās lūgt palīdzību no mīļajiem un darba biedriem. Kolektīvs darbs viņiem palīdzēs atrisināt visas svarīgākās problēmas pēc iespējas īsākā laikā. Noguruma periodos varat veikt vienkāršus mājsaimniecības darbus. Periods no 18. līdz 24. martam piemērots laulībām, randiņiem un pirmajiem randiņiem. Ja vēlaties kādam atzīties mīlestībā, varat to izdarīt, taču labāk pagaidīt īsto brīdi.

Strēlnieks

Lai kas arī notiktu šajās septiņās dienās, Strēlniekam labāk ir pieturēties pie iepriekš pieņemtajiem noteikumiem. Svarīgi ir nemainīt sevi – būt aktīvam, bet nepārcensties. Mīlestībā nevajag savaldīt jūtas un emocijas – jāsaka tas, kas ienāk prātā, bet ne sliktas lietas. Diemžēl šonedēļ daudziem Strēlniekiem būs jāstrādā vairāk nekā parasti. Svarīgs ir smags darbs un pareiza prioritāšu noteikšana.

Mežāzis

Mežāžiem nevajadzētu atteikties no citu cilvēku palīdzības, bet tikai tad, ja tā ir brīva un patiesa. Mīlestībā Mežāži beidzot varēs saprast savu dvēseles radinieku. Nav nepieciešams skarbi un bezkompromisa aizstāvēt savu viedokli. Svarīgi būs vienkārši tikt cauri visām neatbilstībām – bez drāmas, bez asarām, bez lamuvārdiem. Jūs varat droši ziedot savu laiku citu cilvēku labā, taču nevajadzētu aizmirst par sevi.

Ūdensvīrs

Šonedēļ Ūdensvīri atlaidīs negatīvas atmiņas un emocijas. Ģimenei būs jāiemācās iet uz kompromisiem. Mīlestībā un attiecībās ar draugiem un radiem nedēļas beigās būs piemērota elastība, jo 22. martā Marss kļūs negatīvs. Runājot par ienaidniekiem, Ūdensvīram būs jātur acis vaļā, strādājot ar tiem. Ja ļaundari uzbruks no visām pusēm, tad visiem būs jāatbild.

Zivis

Tuvojoties nedēļas nogalei, zvaigžņu situācija Zivīm pasliktināsies. Pareizs dzīvesveids palīdzēs šiem cilvēkiem saglabāt laimi un panākumus. Pirmkārt, jums ir jāatsakās no sliktiem ieradumiem. Otrkārt, ir svarīgi mēģināt uzraudzīt savu uzturu. Pāvels Globa arī iesaka iemācīties visā saskatīt tikai labo. Pozitīvs skats uz lietām sniegs Zivīm labu garastāvokli. Pesimisms nogalinās veiksmi, atstājot Zivīm neko.

Neaizmirstiet, ka domu spēks ir kaut kas reāls un diezgan efektīvs. Kad mēs domājam par kaut ko patīkamu, tas uzlabo mūsu garastāvokli. Vēlam veiksmi šonedēļ. Lai piepildās visi jūsu sapņi un lai Marsa sūtītās grūtības jums paiet garām. Cīnies pret  sliktiem ieradumiem un centies kļūt par labāku cilvēku.

Leave a Comment