Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 29. aprīļa līdz 5. maijam: zudīs motivācija un būs grūtības atrast laimi!

Lauva

Lauvām jāatver savas dvēseles patīkamiem cilvēkiem. Jūs varat droši satikt tos, kas viņus mīl pusceļā. Pāvels Globa iesaka neapvainot tuviniekus ar vārdiem un darbiem, un iemācīties atzīt kļūdas. Jums joprojām būs jābūt uzmanīgākam. Daži cilvēki var nebūt ļoti godīgi retro Plutona dēļ. Panākumi gaidīs Lauvas, kuras strādā ar cipariem. Tas attiecas uz grāmatvežiem, pārdevējiem, zinātniekiem un inženieriem.

Jaunava

Jaunavas ir tie cilvēki, kuri bieži paļaujas uz loģiku, un tas šajās septiņās dienās ir ļoti labi. Intelektuālais darbs kļūs ārkārtīgi noderīgs un efektīvs, lai jūs varētu vairāk domāt bez bailēm. Saņemsi pastiprinātu uzmanību no pretējā dzimuma puses. Tas pozitīvi ietekmēs Jaunavas garastāvokli un pašcieņu. Tāpēc šo nedēļu labāk izmantot, lai iegādātos jaunas lietas, mainītu tēlu, parūpētos par sevi.

Svari

Romantika Svaru gadījumā ir labākais laika pavadīšanas veids, pat ar kādu, kuru viņi ir mīlējuši ļoti ilgu laiku. Svari spēs atgriezt mīlestību un vieglumu, iedvest mīlestībā jaunu dzīvību. Pāvels Globa iesaka palikt aktīvam, strādāt, draudzēties, flirtēt. Ja nevēlaties veltīt laiku mīlas sfērai, varat pilnībā koncentrēties uz darbu un biznesu. Jūs varat uzklausīt citu cilvēku padomus.

Skorpions

Tikai jaunu prasmju apgūšana palīdzēs Skorpioniem tuvāko septiņu dienu laikā atrast mīlestību un finansiālus panākumus. Tas nozīmē, ka varat droši sākt apmācību. Protams, noskaņojums var nebūt tam labvēlīgs, taču jums būs nedaudz jāpacieš. Iniciatīva ir panākumu atslēga biznesā un darbā. Tikai virzība uz priekšu palīdzēs uzlabot pašsajūtu un mazināt nogurumu.

Strēlnieks

Mīlestības nepatikšanas tuvākajā pagātnē var pārņemt daudzus Strēlniekus. Vēlme palīdzēt citiem ir zudusi, taču tā ir jāatgriež, jo šobrīd tā Strēlniekam nesīs milzīgu veiksmi. Tieksme uz egoismu ir jāsamazina līdz minimumam. Lielākā problēma ir nesaturēšana. Tikai daži cilvēki var palikt tuvu tādiem Strēlniekiem. Jāmācās diplomātija un elastība. Tas viņus izglābs no fiasko.

Lasi arī: Naudas un karjeras prognoze nedēļai no 2024. gada 29. aprīļa līdz 5. maijam: nedēļa sniegs daudz iespēju, nepalaidiet garām!

Mežāzis

Pozitīvas domas Mežāžiem labvēlīgi ietekmēs visu apkārtējo. Aprīļa un maija krustojumā jūs varat iesaistīties garīgās praksēs. Jums ir jāiestata sevi pareizajā veidā. Nedēļas pirmās divas dienas būs visproduktīvākās, atklājīgākās. Jūs pat varat riskēt, lai gūtu panākumus. Sākot ar trešdienu, labāk nepārbaudīt savu veiksmi. Lēmumiem jābūt pārdomātiem.

Ūdensvīrs

Sarežģītās situācijās Ūdensvīriem vajadzētu izmantot personīgo pieredzi un gudru cilvēku padomus. Tagad ir izveidojusies vēlme pilnībā kontrolēt savu mīļoto. Jūsu otrajai pusei tas nepatiks. Konflikti, kuru pamatā ir greizsirdība, var izraisīt šķiršanos. Jārunā un jādalās sajūtās, tad viss būs kārtībā. Vides maiņa palīdzēs Ūdensvīriem kļūt laimīgākiem. Šis būs ideāls laiks ceļošanai.

Zivis

Zivīm mīlestībā klājas labi, taču tas prasīs upurus, tāpēc aizņemtajā grafikā būs jāatrod kāds vakars, ko veltīt kādam mīļotajam vai kādam, kas tev ļoti patīk. Īpaši tas attiecas uz tiem, kam attiecības ir jau ilgu laiku. Laime ir tuvumā – tā slēpjas cilvēkos, tāpēc vajag būt tuvāk draugiem un radiem. Zivīm jābūt tuvu tiem, kurus viņi mīl. Šī ir siltuma un pozitīvā nedēļa.

Galvenais Visuma vēstījums aprīļa un maija krustpunktā ir, ka ikviens cilvēks šonedēļ var brīvi ietekmēt savu likteni. Jūs varat kļūt par kuru vēlaties, vai arī varat palikt pats un atteikties no cīņas par panākumiem. Abos gadījumos jums būs taisnība – galvenais, lai jūsu izvēle jums atbilstu.

Leave a Comment