Pāvela Globas prognozes nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. septembrim: kontrolējiet savas domas, lai neveiksmes jūs nevajātu

Pāvels Globa ir viens no slavenākajiem un cienījamākajiem ekspertiem. Viņa prognozes palīdz katras Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem atrast pareizo ceļu dzīvē. Šī nedēļa nav izņēmums.

Siltums palīdzēs iepriecināt katru nedēļas dienu no 4. līdz 10. septembrim. Esiet laipns pret tiem, kurus mīlat. Centies pēc iespējas mazāk piedzīvot skaudību, dusmas un greizsirdību, neesi bezjūtīgs. Jums jābūt radošam, lai pasaule jums atvērtos pilnībā.

Auns

Tagad Aunam labāk no uztura izslēgt treknus ēdienus un stipros dzērienus, lai Venēras spēks būtu jūtamāks. Tāpat nepārstrādājieties. Jūs varat veltīt sevi jaunu draugu, jaunu interešu atrašanai. Ir nepieciešams sazināties ar cilvēkiem, būt atvērtam un laipnam. Par labu nāks arī ainavas maiņa, lai uz laiku varētu pamest pilsētu, meklēt jaunu darbu.

Vērsis

Šī būs lieliska nedēļa romantikai, dvēseles palīga atrašanai. Mīlestība dos Vērsim veiksmi darbā. Kas attiecas uz darba uzdevumiem, tos var un vajag izpildīt tagad, neatliekot uz vēlāku laiku. Ir svarīgi visu darīt tā, it kā šī būtu pēdējā iespēja. Protams, tas tā nav, taču cīņasspars šādos periodos ir ļoti svarīgs, lai gūtu maksimālus panākumus un atbrīvotos no nepatikšanām, iznākot uzvaras.

Lasi arī: Šie trīs zvaigžņu zīmju pārstāvji kļūs bagāti 2023. gada septembrī

Lasi arī: Tuvojas pirmais šī rudens spoguļdatums, nepalaid garām iespēju piepildīt savu loloto vēlmi

Dvīņi

Panākumi darbā Dvīņiem bieži vien ir vissvarīgākā lieta pasaulē. Tas ir labi, bet šobrīd viņiem ir nedaudz jāatturas no savām ambīcijām. Ir iespējams pieķerties iespējām un strādāt vairāk nekā parasti, taču labāk tam netērēt visus savus resursus. Šajās septiņās dienās Dvīņiem būs nepieciešama disciplīna. Tikai tas ļaus jums stāties pretī ienaidniekiem un problēmām. Pāvels Globa atzīmē lielu varbūtību, ka starp mīlas sfēru un lietām izcelsies konflikts.

Vēzis

Liktenis Vēžiem var būt ļoti labvēlīgs, taču dažreiz upuri ir vienkārši nepieciešami. Šī nedēļa rūdīs Vēžus, iemācīs viņiem ko jaunu, īpaši nedēļas sākumā. Jums jācenšas būt ārkārtīgi uzmanīgiem, sazinoties ar tiem, kas viņiem ir visdārgākie. Pāvels Globa iesaka ieklausīties to cilvēku padomos, ar kuriem Vēži strādā un dzīvo kopā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment