Pāvela Globas prognozes nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. septembrim: kontrolējiet savas domas, lai neveiksmes jūs nevajātu

Lauva

Šonedēļ visās dzīves jomās iespējami lieli satricinājumi. Mīlestībā Lauvu var sagaidīt emocionāla rakstura problēmas. Viņi var vēlēties visu savu enerģiju un laiku tērēt attiecību likstu risināšanai, taču tagad Pāvels Globa Lauvām iesaka atstāt visu, kā ir. Ļaujiet visam plūst un mainīties, kā nepieciešams planētām un zvaigznēm. Lauvām tas ir noderīgi, ņemot vērā, ka šonedēļ ir maz ko mainīt.

Jaunava

Notikumiem, kas notiks šonedēļ, vajadzētu atklāt dažus izstrādātāju talantus. Izturība ir šo cilvēku stiprā puse, tāpēc izdzīvot iespējamās grūtības, ko iedvesmojis retro Mercury, būs prioritāte, nevis grūtākais uzdevums. Tikai jāsaglabā labs garastāvoklis – tā ir veiksmes un panākumu atslēga no 4. līdz 10. septembrim. Pāvels Globa iesaka visas problēmas risināt mierīgi, ātri, laicīgi.

Svari

Svaru dzīve jāveido, pamatojoties uz pareizu plānošanu. Prioritātes jābalsta uz spējām, nevis ambīcijām. Šīs septiņas dienas būs piemērotas mīlestības atrašanai, jaunam darbam un radošām nodarbēm. Jūs varat veidot plānus, varat veltīt laiku flirtam un randiņiem, vai arī varat to pavadīt darbam, ar galvu ķeroties pie biznesa. Arī fiziskajām aktivitātēm būs radošs efekts.

Skorpions

Zvaigznes un planētas palīdzēs Skorpioniem šajā laikā atrast jaunu dzīves motivāciju. Šonedēļ tev vajag labāk ēst, vairāk atpūsties un apgūt ko jaunu. Labāk ieguldīt zināšanās un jaunās prasmēs – tas viss atmaksāsies pilnībā, bet nedaudz vēlāk. Jebkurš jauns sākums ļoti noderēs. Īpaši tas būs pamanāms mīlas sfērā. Jaunas paziņas var viegli pārcelt uz jaunu attiecību posmu, augstākā līmenī.

Strēlnieks

Mazliet pašapziņas Strēlniekam noteikti nenāks par ļaunu. Jaunas iepazīšanās viņiem nāks par labu, tāpat kā jauns bizness. Katrs cilvēks būs svarīgs jaunas informācijas avots. Veiksme visās dzīves jomās būs pozitīvas domas. Apkārtējās pasaules veidošana ir labāka ar radošu domāšanu. Īpaši tas būs aktuāli nedēļas beigās.

Lasi arī: Šie trīs zvaigžņu zīmju pārstāvji kļūs bagāti 2023. gada septembrī

Lasi arī: Tuvojas pirmais šī rudens spoguļdatums, nepalaid garām iespēju piepildīt savu loloto vēlm

Mežāzis

Problēmu risināšana slēpjas virspusē – Mežāžiem vienkārši jābūt nedaudz uzmanīgākiem, lai atrastu pareizo ceļu. Patiesa laime gaida tos Mežāžus, kuri šo laiku pavada blakus mīļajiem. Jo vairāk viņi var baudīt dzīvi un jo biežāk būs pozitīvi noskaņoti, jo vairāk cilvēku viņi piesaistīs. Ne viens, ne otrs ar lielu varbūtību nespēs atrast savu mīlestību, iedvest jaunu dzīvi attiecībās, kas sevi ir izsmēlušas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem labāk abstrahēties no visa liekā, koncentrējoties uz problēmām, uz galveno aktuālo uzdevumu. Viņiem vienkārši jābūt tuvāk dvēseles radiniekam un ģimenei. Daudz pozitīva dos un draugus. Tagad labāk ir novirzīt visus savus spēkus pareizajā virzienā. Varat doties iepirkties, kaut ko ņemt vērā un plānot pirkumus tuvākajā nākotnē. Darba dienās labāk pievērst lielāku uzmanību darbam un lietām, neignorējot ģimeni.

Zivis

Zivīm, lai rastu harmoniju ar sevi, būs savlaicīgi jāpilda visi savi pienākumi. Disciplīna palīdzēs viņiem ne tikai noturēties virs ūdens, bet palielināt ienākumus un sasniegt savus mērķus. Vairāk jābūt ārā. Iespējams, ka jaunas nepatikšanas Zivis izstās no darbības un liks uztraukties, taču to var atrisināt, vienkārši mainot ainavu. Tas būs lielisks laiks romantikai.

Katrs cilvēks var kļūt laimīgāks. Mēs visi esam savu domu vergi, tāpēc, ja tu iemācīsies kontrolēt savas emocijas un domas, Visums tev atmaksās ar veiksmi. Raugieties nākotnē ar pozitīvu attieksmi. Novēlam veiksmīgu nedēļu.

Leave a Comment