Pāvela Globas šokējošā un iedvesmojošā prognoze 2023. gadam

Profesionālā astroloģija palīdz paredzēt lielāko iespējamību noteiktiem nozīmīgiem notikumiem nākotnē. Tāpēc īpaši rūpīgi izpētu Pāvela Globas precīzo horoskopu 2023. gadam.

Slavenais astrologs Pāvels Globa pelnīti bauda lielu lasītāju cieņu, jo viņš jau sen praksē ir pierādījis, ka viņa prognozes piepildās. Atgādināmt, ka tieši viņš paredzēja PSRS sabrukumu un avāriju, kas notika Černobiļas atomelektrostacijā, kā arī dvīņu torņu iznīcināšanu Ņujorkā. Un tas nav pilnīgs viņa vīziju un astroloģisko aprēķinu saraksts!

Precīza prognoze no Pāvela Globas

Šodien dalīsimies ar jaunu, šokējošu, bet tajā pašā laikā iedvesmojošu prognozi 2023. gadam no Pāvela Globa. Tagad es zinu, kam ir lemtas laimīgas dienas!

Vēl 2009. gadā astrologs teica, ka dolār piemeklēs neapskaužams liktenis. Kādu dienu tas būs pilnīgi bezvērtīgs. Un tas notiks nākamajā desmitgadē. Ilgu laiku šī prognoze nepiepildījās, un daudzi iebilda, ka Pāvels Globa šajā jautājumā ir kļūdījies.

Taču tagad redzam, ka jau ir priekšnoteikumi, lai dolārs pārvērstos parastā papīrā. Lai gan joprojām ir grūti noticēt, ka tas notiks.

Uz planētas drīz izvērsīsies spēcīgi bruņoti konflikti. Zvaigznes norāda riska zonu, kurā atrodas Āzija un Āfrika. Šie konflikti ilgs līdz 2024. gadam un varbūt līdz 2025. gadam.

Lasi arī: 6 visbīstamākās dienas 2022. gada oktobrī

Eiropā sāksies grūti laiki. Zvaigznes norāda uz situācijas liktenīgumu ekonomikas un politiskās vadības ziņā. Kā bija iepriekš, Eiropā tā noteikti nebūs. Un tas ietekmēs gan bagātos, gan nabagos. Ikviens varēs izjust analfabēta saimniekošanas sekas. Cilvēkiem daudz kur nāksies sevi ierobežot, bagātie zaudēs bagātību.

Eiropā būs īsti nemieri. Tādus protestus sen neesam redzējuši. Pat bērni un veci cilvēki izies ielās, pieprasot pamata ērtības. Sāksies tādas grūtības, kas izraisīs taisnīgas dusmas Eiropas pilsoņu vidū. Kamēr lieli resursi un finanses sadalīsies pa augstākajiem iedzīvotāju slāņiem.

Starptautiskajā arēnā finansiālās situācijas uzlabošanās netiek prognozēta. Gluži pretēji, lietas kļūs tikai sliktākas. Tas ir saistīts ar globālo pasaules pārstrukturēšanu un liela mēroga iznīcināšanu militāro konfliktu dēļ. Neiztiks arī bez kataklizmām, kas nedos pārliecību par labāku nākotni.

Globa saka, ka, iespējams, 2023. gads pasaules valstīm būs vissliktākās ekonomiskās situācijas attīstības maksimums. Pasaules elite sāks meklēt risinājumus šīm problēmām, un rezultātā pasaule nākotnē izkļūs no ekonomiskās bedres.

Pasauli gaida strauju pāreja uz totālu digitalizāciju. Tie būs ļoti ātri soļi. Pirmkārt, tas attieksies uz finanšu sistēmu. Pasaule praktiski atteiksies no skaidras naudas.

Var parādīties arī jauna kaite, kas ir daudz spēcīgāka un bistamāka par to, kas izraisīja Pand***ju. Šīs Sli**bas dēļ planētas Zeme iedzīvotāju skaits ievērojami samazināsies. Kas attiecas uz karu Ukrainā, tas nebeigsies 2023. gadā. Tikai līdz gada beigām varēs runāt par dažiem līgumiem saistībā ar radušos problēmu.

COMMENTS

Leave a Comment