Uzrakstiet šo skaitli uz lauru lapas, ievietojiet to makā un paskatieties, kas drīz notiks

Lauru lapa jau sen tiek uzskatīta par augu, kas ir apveltīts ar īpašām īpašībām. Nav brīnums, ka to sauca par triumfa simbolu.

Tika teikts, ka tas piesaista bagātību un veiksmi. Ar to pat ir saistīts sengrieķu mīts, ko mēs jums pastāstīsim šodien. Pastāstīsim, kā ar lauru lapas palīdzību, piesaistīt naudu. Spēcīgs rituāls, lai piesaistītu finansiālus panākumus.

 

Lauru lapu maģija

Ir skaista leģenda par to, kā parādījās laurs. Kādu dienu Apollo neapdomīgi aizvainoja Erosu, smejoties par viņa loku un bultām. Atriebībā Eross trāpīja Apollonam ar mīlestības bultu pret skaisto nimfu Dafni. Bet Dafnei iešāva ar antipātijas bultu. Appolons kaislīgi vajāja Dafni, taču viņai viņš nebija patīkams.

Lasi arī: 6 visbīstamākās dienas 2022. gada oktobrī

Tad viņa lūdza vecākus mainīt viņas izskatu. Tātad skaistā meitene tika pārvērsta par lauru koku. Apollo saglabāja savas jūtas. Kopš tā laika laurs ir kļuvis par svēto Apollona koku, un lauru vainags ir kļuvis par tā neatņemamu atribūtu.

Lauru lapas un nauda

Iespējams, tieši tā lauru lapas sāka uzskatīt par maģiskām. Tāpēc tos bieži izmanto dažādos rituālos un sazvērestībās. Piemēram, lai piesaistītu veiksmi un panākumus. Mēs dalīsimies ar jums vienā no šiem rituāliem.

Sāksim ar vienkāršāko veidu. Vai jums mājās ir trauciņš, kurā jūs metat savu sīknaudu? Ja ir, tad dariet vienu vienkāršu lietu. Paņemiet lauru lapu. Turiet to rokās un padomājiet par to, kā jūs vēlētos uzlabot savu finansiālo stāvokli: jaunu darbu, algas paaugstināšanu vai savu biznesu. Kad jūs vizualizējat ideju, ielieciet lapu trauciņā. Pēc tam pārklājiet taruciņu ar kaut ko un ielieciet stūrī, kur neviens to neredzēs.

Tiek uzskatīts, ka lauru lapas jāglabā tur, kur ir nauda. Paņemiet 5 skaistas lapas, uz katras uzpiliniet pāris pilienus apelsīnu ēteriskās eļļas. Ļaujiet tāmm nožūt saulē. Pēc tam ievietojiet tās vietās, kur visbiežāk glabājat naudu. Spēcīgs talismans naudas piesaistīšanai!

Lauru lapu rituāls

Un pēdējais, visspēcīgākais veids, kā izmantot lauru lapu kā amuletu, lai piesaistītu finansiālus panākumus. Paņemiet lielu skaistu lapu. Uz tās uzrakstiet nepieciešamo naudas summu. Pēc tam ieeļļojiet to ar savu iecienītāko ēterisko eļļu. Pēc tam saspiediet to starp plaukstām, maigi berziet un sakiet: “Es beržu tevi, es lūdzu palīdzību naudas lietās. ”

Lasi arī: Horoskops 2022. gada oktobrim no Andželas Pērlas

Pēc tam ievietojiet lapu makā un mēģiniet to vairs neaiztikt. Kā arī jānovieto tā, lai tā neiekristu svešinieku acīs. Tā veiksme tiks piesaistīta jūsu dzīvei, bet nauda jūsu makam.

Tomēr ir vērts atgādināt, ka nekāda lauru lapas maģija nedarbosies, ja nepieliksiet pūles. Būsim godīgi, nauda tavā dzīvē neienāks pati no sevis. Jums ir smagi jāstrādā un jādara viss iespējamais, lai palielinātu savu peļņu. Tad šie amuleti darbosies, un jūsu pūles atmaksāsies simtkārtīgi. Mēs ceram, ka jūs sasniegsit savu mērķi un piepildīsiet visus savus sapņus!

Arī interesanti: Lauru lapas Vese***ai, tievēšanai un pret veselu “buķeti” dažādu slimību

COMMENTS

Leave a Comment