6 visbīstamākās dienas 2022. gada oktobrī

Bīstamākās oktobra dienas ir dienas, kad jābūt īpaši uzmanīgiem. Astrologi un bioenerģijas jomas eksperti pastāstīja par briesmām, kas mūs sagaida rudens otrajā mēnesī un kā tās var apiet.

Visas sešas bīstamās oktobra dienas būs koncentrētas mēneša beigās. Tās rada vēl lielāku bīstamību un neparedzamību, jo tās iet pa vienai. Šādos periodos nevajadzētu aizmirst par amuletu un veiksmes talismanu izmantošanu. Turiet acis vaļā un ievērojiet vienkāršos ekspertu ieteikumus.

22. oktobris – Venēras un Saules savienojums

Pirmā nelabvēlīgā diena būs tikai 22. datumā. To iezīmēs bīstams Venēras un Saules aspekts. Savienojums nozīmē, ka abi objekti atradīsies vienā Zemes pusē. Venēra un Saule sāks cīņu par ietekmi, kā rezultātā radīsies dramatiskas garastāvokļa maiņas. Šādās dienās labāk neizdarīt nepārdomātas darbības un neizraisīt skandālus. Pat mazākais strīds var ātri pārvērsties par īstu karu. Esiet laipnāks šajā dienā un nestrīdieties ar nevienu, pat ja esat simtprocentīgi pārliecināts, ka jums ir taisnība.

23. oktobris — Venēra ieiet Skorpionā

No 23. oktobra līdz 15. novembrim planēta atradīsies Skorpiona zīmē. Venēra sāks lēnām zaudēt spēkus, arvien vairāk atņemot mums veiksmi. Šī diena pati par sevi būs dīvaina, jo Venēras enerģija mūsos radīs šaubas un bailes. Mūsos radīsies tieksme pēc slinkuma un vēlme atbildību uzvelt uz citu pleciem. Protams, labāk to nedarīt, jo tas var izraisīt virkni problēmu.

25. oktobris – daļējs Saules aptumsums Skorpionā

Otrais daļējais Saules aptumsums valdīs Skorpionā. Tas nozīmē, ka 25. oktobrī mīlestības jomā var notikt neatgriezeniski notikumi, ar kuriem vienkārši nāksies samierināties.

Nestāstiet cilvēkiem par saviem plāniem un ambīcijām šajā dienā. Uz Venēras lejupslīdes fona daļējs aptumsums kļūs vēl bīstamāks, nekā tas varētu būt. Daudzi cilvēki 25. datumā sajutīs kaut kādas nepatīkamas iekšējas sāpes – neizskaidrojamu iekšējo balsi, kas var novest mūs uz nepareizā ceļa. Sestajai sajūtai šajā dienā labāk neuzticēties.

Lasi arī: Horoskops 2022. gada oktobrim no Andželas Pērlas

28. oktobris — Jupiters atgriezīsies Zivju zīmē

Šajā dienā milzu planēta atgriezīsies Zivju zīmē, kur paliks līdz 19. decembrim. Mūsu iedvesma pazudīs, kā dēļ daudzi vēlēsies pamest agrāk uzsākto biznesu. Protams, noteikti nav vērts to darīt 28. datumā vai tuvāko pāris mēnešu laikā. Nebaidieties no šķēršļiem ceļā un pēc iespējas ātrāk atrisiniet problēmas, neatstājiet tās uz vēlāku. Tas būs galvenais laimes saglabāšanas noslēpums šajā dienā.

29. oktobris — Merkurs ieiet Skorpionā

Skorpions nav harmonijā ar Merkuru, tāpēc šāda pāreja mums gandrīz neko labu nenesīs. “Gandrīz”, jo šajā dienā un vispār visā planētas uzturēšanās laikā šajā zīmē līdz 16. novembrim mums būs nedaudz vieglāk iegūt jaunas zināšanas. Visvairāk jābaidās no ceļojumiem un spontāniem braucieniem ar automašīnu un citiem transporta veidiem. 29. oktobrī labāk palieciet mājās un bez mērķa nekur nebrauciet.

Arī šajā dienā vēlams netērēt sev papildus naudu. Mēreni tēriņi ģimenei un mājai ir pieļaujami, taču astrologi tomēr iesaka pārāk neaizrauties.

30. oktobris – Marsa retro fāzes sākums

Šī notikuma dēļ rudens beigas un ziemas sākums nebūs tas veiksmīgākais tiem, kas noskaņoti uz ātriem panākumiem. Marss vājā retro stāvoklī nozīmē, ka ir stingri aizliegts steigties. Arī 30. oktobrī nav vērts izdarīt pārsteidzīgus secinājumus un riskēt ar finansēm, tērējot laiku bezjēdzīgām darbībām. Šajā dienā daudziem no mums zudīs motivācija un vēlme uzvarēt. Lielākā daļa cilvēku kļūs agresīvāki, nevēlēsies piekāpties. Esiet laipns, lai nezaudētu savu labo reputāciju draudzībā, darbā un biznesā.

COMMENTS

Leave a Comment