Pāvela Globas zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. decembrim: nesteidziniet lietas un būsiet uzvarētājs!

Lauva

Šis ir piemērots laiks ilgtermiņa plānošanai. Lauvai var rasties interesants priekšstats par gaidāmajām brīvdienām. Tagad ir laiks, kad jums ir jāsatver jebkurš salmiņš, kas var atbrīvoties no izmisuma un dot cerību uz labāko. Lauvu atstās intuīcija, tāpēc labāk domāt ar galvu un pieņemt lēmumus nevis ar sirdi, bet ar prātu un pieredzi.

Jaunava

Tagad Jaunavām labāk neuzspiest draudzību un mīlas attiecības un nepārbaudīt savus spēkus. Svarīgi arī nepārslogot savu organismu ar fiziskām aktivitātēm un nestrādāt ārpus normas robežām. Ja Jaunavas pirms Jaunā gada saņem naudas prēmiju, tad nav vajadzības to visu tērēt uzreiz. Labāk nedaudz iekrāt, jo pastāv risks visu iztērēt lietām, kas tev nesagādās ne kripatiņu laimes.

Svari

Svariem cerības nedēļas laikā no 18. līdz 24. decembrim bieži var atšķirties no realitātes. Jāatbrīvojas no cerībām, jo ​​tās šobrīd vienkārši nav vajadzīgas. Ja jums ir jārīkojas, labāk nevilcinieties. Nedaudz drosmes tagad noderēs, taču labāk ir parūpēties, lai šī drosme nepāraug pārgalvībā. Jums arī jāatceras, ka nevajadzētu apspriest savus plānus ar svešiniekiem, it īpaši tagad, Jaunā gada priekšvakarā.

Skorpions

Šis Skorpioniem būs grūts laiks, taču viņi varēs justies stiprāki. Daudzi šīs zīmes cilvēki varēs mainīt to, ko viņi vēlētos. Mīlestības sfērā labāk neriskēt un nestrīdēties ar savu otro pusīti. Tāpat nevajadzētu pārcelt attiecības uz nākamo līmeni. Mīļotais cilvēks no Skorpioniem var sagaidīt emocionālu atbalstu. Ir svarīgi viņam to nodrošināt.

Strēlnieks

Strēlniekam vislabāk ir tagad izmest no mājām visu nevajadzīgo atkritumu, lai atbrīvotu sastingušo enerģiju. Nedēļas vidū var šķist, ka viss ir apstājies. Tas ir diezgan normāli, tāpēc labāk virzīties uz priekšu un neuztraukties. Šis ir piemērots brīdis, lai mēģinātu apvienot spēkus ar saviem mīļajiem. Darot lietas kopā, var uzlabot garastāvokli visiem.

Lasi arī: Naudas zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. decembrim: uzmaniet savu naudu, nelabvēļi tīkos pēc jūsu pozīcijas!

Lasi arī: Šis ir jāpaspēj pirms Jaunā gada: kas jāpabeidz līdz 2024. gada 1. janvārim

Mežāzis

Mežāžiem šonedēļ, visticamāk, būs nepieciešams mīļoto atbalsts, īpaši 22., visbīstamākajā dienā. Visums pārbaudīs šīs Zīmes pārstāvju spēku. Daudzas lietas var nenotikt pēc plāna, taču par to nav jāsatraucas. Galvenais, lai Mežāži spēj pielāgoties šīm pārmaiņām. Pirms svētkiem nevajadzētu strīdēties ar saviem mīļajiem. Negatīvs ir laba garastāvokļa ļaunākais ienaidnieks.

Ūdensvīrs

Šonedēļ pēc darba vari doties iepirkties vai palikt mājās un atpūsties. Otrā iespēja ir labāka tiem, kas ir ļoti noguruši. Tagad jāstrādā komandā, jo ar lielāko daļu naudas un darba uzdevumu Ūdensvīri netiek galā vieni. Kompromiss un diplomātija ir labākais veids, kā panākt labu garastāvokli. Arī par savu veselību jārūpējas, ģērbjoties atbilstoši laikapstākļiem.

Zivis

Zivis tagad vēlas pievērsties kaut kam patīkamam. Protams, nav īstais laiks atpūsties, jo Jaunais gads ir tepat aiz stūra, taču labāk to sagaidīt mierīgā nots. Jums nevajadzētu būt pārāk nejūtīgam pret draugiem, kolēģiem, nozīmīgiem un mīļajiem. Tas var beigties slikti. Šobrīd svarīgākais ir nevis dāvanu gatavošana, bet gan laipnība, kas nāk no sirds.

Jūs un es joprojām varam mainīt pagātni un uzlabot nākotni. Šis ir grūts laiks, kurā jācenšas īstenot savus sapņus. Tie palīdzēs jums kļūt laimīgākam un pārvarēt visas grūtības. Esi tu pats, bet nepalaid garām iespēju kļūt labākam.

Leave a Comment