Pāvela Globas zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 1. līdz 7. jūlijam: sāciet realizēt savus plānus, citādi neveiksmes vajās!

Jaunava

Pāvels Globa iesaka Jaunavām neaizmirst par mīļajiem – viņām jāpalīdz it visā. Apdoma palīdzēs izvairīties no problēmām.

Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem ir jārūpējas par saviem nerviem un jābeidz uztraukties bez iemesla.

Merkurs veicinās šo cilvēku ticību saviem spēkiem. Var sākt atjaunināt savu garderobi, mainīt tēlu, mainīt vidi.

Jūs varat veikt pirkumus, atstāt pilsētu biznesa vai atvaļinājuma laikā.

Svari

Šis laiks ir lieliski piemērots romantikai un centieniem pilnībā izpētīt savas radošās spējas. Svariem vajadzētu izvairīties no ļauniem cilvēkiem.

Ja Svari jūt, ka tuvojas kādas problēmas, viņiem būs jāparūpējas par spiedošiem, vienkāršiem mājas darbiem.

Arī tagad viņiem labāk izvairīties no egoisma vai, gluži otrādi, altruisma. Tagad nav vajadzīgas galējības.

Labāk ir rīkoties atbilstoši situācijai, pastāvīgi analizējot visu, kas notiek apkārt. Iepirkšanās noderēs.

Skorpions

Garīgās prakses, lūgšanas un meditācijas palīdzēs Skorpioniem mainīt savu dzīvi uz labo pusi un iegūt motivāciju.

Šonedēļ zvaigznes un planētas atrodas ļoti labā stāvoklī, lai mēģinātu atbrīvoties no bailēm, aizspriedumiem un kompleksiem.

Jāmēģina paskatīties uz sevi no malas, un no 1. līdz 7. jūlijam to varēs izdarīt lielākā daļa šīs Zīmes pārstāvju. Sliktākais šo septiņu dienu netikums ir atriebība.

Strēlnieks

Speciālisti uzskata, ka Strēlniekam jāiemācās pieņemt tuvinieku un draugu kritiku, nebaidīties atzīt savas kļūdas un ieklausīties padomos.

Visi Strēlnieka plāni jātur noslēpumā, jo pastāv iespēja, ka aktivizēsies ienaidnieki un ļaundari. Pirmdien jābūt īpaši uzmanīgam.

Jums nevajadzētu sazināties ar nepatīkamiem cilvēkiem un provocēt viņus uz konfliktiem. Nedēļa ir ideāla izlīgšanai.

Mežāzis

Konfliktiem un strīdiem šonedēļ vajadzētu ja ne pazust, tad vismaz vājināties. Pienāk savstarpējas sapratnes laiks.

Darba dienās ir iespēja palielināt savu autoritāti kolēģu vidū un saņemt papildu finansiālus stimulus.

Lasi vēl: Loterijas laimestu mēness kalendārs 2024. gada jūlijam: dienas, kad veiksme būs blaku un dienas, kad labāk neriskēt!

Brīvdienās var nodarboties ar aktīvo atpūtu, tikties ar mīļajiem, sarīkot ballīti. Noslogotību ar mājsaimniecības darbiem nevajadzētu uzskatīt par problēmu – tas ir labs veids, kā aizbēgt no rutīnas tiem, kas daudz strādā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram tuvojas ļoti pozitīvas un enerģētiski spēcīgas dienas. Planētas un zvaigznes centīsies savu dzīvi padarīt pozitīvāku.

Veiksme viņiem sekos gan mīlestībā, gan finanšu sfērā. Tas nozīmē, ka varat droši tērēt naudu, kā arī meklēt savu dvēseles radinieku, pavadīt laiku kopā ar ģimeni un aicināt ciemos draugus un radus.

Ūdensvīri var biežāk veikt mājas darbus.

Zivis

Šonedēļ Zivīm jāmēģina atrisināt visas svarīgākās problēmas. Viņiem būs daudz spēka un enerģijas.

Pašpietiekamība ir šīs nedēļas galvenā noderīgā īpašība. No 1. līdz 7. jūlijam vari mainīt vidi, uzsākt jaunas lietas un pabeigt svarīgākās.

Šis būs lielisks laiks romantikai, randiņiem un sava dvēseles biedra atrašanai. Tiem, kuri jau ir atraduši mīļoto, jāmēģina kaut kā dažādot savu brīvo laiku, lai kļūtu vēl tuvāki.

Ja pat tik labvēlīgā laikā problēmas neatkāpjas, izmantojiet īpašus amuletus, kas, starp citu, noderēs jebkurā jūsu dzīves brīdī. Vēlam veiksmi un labestību, mīlestību, sapratni un tikai visu to labāko.