Maģiskā kaitējuma pazīmes: kā ātri noteikt, ka esat nolādēts vai uz jums ir uzlikta ļaunā acs

Gadās, ka dzīvē uznāk kāda sliktā sērija un nekādi nevar palīdzēt atgūt kādreizējo labklājību. Tad galvā neviļus iezogas doma: vai tas nav maģisks kaitējums?

Maģisku kaitējumu var tīši nodarīt jūsu ļaundaris vai skaudīgs cilvēks. Turklāt jūsu ienaidnieka negatīvā enerģija var tikt automātiski nodota jums bez īpašiem rituāliem vai burvestībām.

Kā atpazīt lāstus? Lasiet tālāk rakstā.

Maģiskais kaitējums

Maģiskā kaitējuma pazīmju, kuras var viegli pamanīt, nav daudz. Neatkarīgi no kaitējuma veida tas ietekmē visu cilvēku kopumā.

Fiziskais stāvoklis

Fiziskais stāvoklis ir labs rādītājs. Ja cilvēka veselība pasliktinās bez redzama iemesla, jums jāmeklē ļaunās acs avots.

Dažreiz ārsti nevar diagnosticēt šādu slimību, laiks beidzas, cilvēkam kļūst sliktāk, nav ārstēšanas, bojājumi ir jānovērš.

Arī garīgais stāvoklis pasliktinās. Cilvēks kļūst vai nu aizkaitināms un agresīvs, vai arī viņu pārņem apātija un vienaldzība.

Uzvedība

Arī dīvaina, netipiska cilvēka uzvedība var liecināt par maģisku kaitējumu.

Kā likums, cilvēks, kurš ir ļaunas acs upuris, kļūst kā zombijs. Viņš eksistē, bet nedzīvo.

Tas, kas viņam kādreiz sagādāja prieku un pozitīvas emocijas, tagad viņam vairs neko nenozīmē. Viņš kļūst neuzmanīgs, izklaidīgs un lēns.

Lasi vēl: Loterijas laimestu mēness kalendārs 2024. gada jūlijam: dienas, kad veiksme būs blaku un dienas, kad labāk neriskēt!

Tāda cilvēka acīs ir tukšums. Viņš dzīvo pēc inerces un pat neapzinās, ka ar viņu kaut kas nav kārtībā.

Viņa paradumi, dzīvesveids un domāšanas veids var mainīties. Kā likums, senos laikos par šādiem cilvēkiem teica: it kā dēmons būtu pārņēmis varu.

Miega traucējumi

Bezmiegs ir arī viena no maģiskā kaitējuma pazīmēm, tāpat kā murgi.

Arī bojājuma upuris pastāvīgi izjūt nogurumu un vitalitātes zudumu.

Cilvēks ātri nogurst, bet nevar sevi uzlādēt ar enerģiju.

Pozitīvu emociju trūkums ir viena no galvenajām ļaunas acs un lāstu pazīmēm.

Cilvēks tumšās maģijas ietekmē nevar, tāpat kā iepriekš, rast mieru dažādos dzīves sīkumos.

Ēdiens viņu neiepriecinās ar savu garšu. No dzērieniem viņš nepiedzīvos sajūtas, kas radās iepriekš.

Tas viss var izraisīt strauju iegrimšanu atkarībā un rijības attīstību.

Dažreiz melnais bojājums ir tik spēcīgs, ka tas tiek nodots pat upura radiniekiem un tuviem draugiem.

“Upura” cilvēka ģimeni sāk vajāt neveiksmes. Tas norāda uz ļoti spēcīgu burvestību, kas var izplatīties ne tikai uz vienu cilvēku, bet arī uz apkārtējiem.

Parasti maģiskās ietekmes upuris paliek viens. Viņš ātri zaudē draugus, taču to vietā var rasties jaunas paziņas, kas labi nebeigsies.

Jauni draugi pamazām noslīcinās cilvēkā viņa skaidrās apziņas paliekas, tādējādi arvien vairāk pārvēršot viņu par kritušo radījumu.

Maģisko kaitējumu novēršana pašam ir ļoti sarežģīts un laikietilpīgs process. Cilvēkam, kurš spēj noņemt burvju burvestību, ir jābūt spēcīgai enerģijas aizsardzībai un noteiktām zināšanām maģijas jomā.

Vieglāk un uzticamāk ir meklēt palīdzību pie psihiskā speciālista.

Leave a Comment