Pāvela Globas zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 8. līdz 14. jūlijam: daudziem šis būs liktenīgs periods!

Pāvels Globa ir viens no slavenākajiem ezotēriķiem pasaulē. Viņa prognozes palīdz visu zvaigžņu zīmju pārstāvjiem piesaistīt vairāk veiksmes viņu dzīvē. Šī nedēļa nav izņēmums.

Ja sekosi tām, varēsi sevi uzlādēt ar planētu un zvaigžņu radošo enerģiju. Šī nedēļa solās būt ļoti, ļoti labvēlīga.

Tas ir lieliski piemērots darbam, sportam, garīgai praksei un mājsaimniecības darbiem. Galvenais, lai tev patīk tas, ko dari.

Auns

No 8. līdz 14. jūlijam zvaigznes dienas būs ļoti radošas attiecībā pret šīs Zīmes pārstāvjiem. Pāvels Globa iesaka šim periodam plānot visas svarīgākās lietas.

Būs jāpamet komforta zona, lai uzzinātu ko jaunu, gūtu jaunas emocijas un iespaidus. Šonedēļ ir liela iespēja gūt panākumus biznesā un darbā, stiprināt savu labklājību, atrast jaunus ienākumu avotus.

Nedēļa ir ideāla arī mīlestībai.

Vērsis

Vērsim vēlams mājā radīt labvēlīgu enerģiju. Tieši šajā vietā šīs Zīmes pārstāvji varēs uzlādēties ar milzīgu spēku un spēcīgu enerģiju.

Mājās šie cilvēki varēs noskaņoties vēlamajam viļņa garumam un atbrīvoties no raizēm un negatīvisma. No otras puses, ļoti veiksmīgi būs arī personīgie braucieni un komandējumi.

Ir lietderīgi iegūt jaunas paziņas un daudz komunicēt.

Dvīņi

Šonedēļ Dvīņiem labāk nešķērsot skaudīgu cilvēku un nelabvēļu ceļu. Viņi varēs satuvināties ar radiem un draugiem, tuviem cilvēkiem un kolēģiem.

Merkurs palīdzēs jums atrast mīlestību un jaunus pavadoņus. Šonedēļ nebūs grūti tikt galā ar uzkrātajām grūtībām.

Lasi vēl: Naudas un karjeras zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 8. līdz 14. jūlijam: nezaudējiet laiku, šī būs jūsu iespēja!

Dvīņi spēs izkļūt uzvaroši no jebkuras situācijas, ja viņus nenovērsīs sīkumi un mazsvarīgas lietas.

Vēzis

Vēži šonedēļ labāk atbrīvojas no slinkuma un apātijas. Zvaigznes un planētas būs visharmoniskākās, kas šīs zīmes pārstāvjiem dos neticamu veiksmi.

Darba dienās vēlams pilnībā iegrimt biznesā, nedomājot par nogurumu, problēmām vai neatrisinātiem darbiem.

Jums vienkārši jāizvirza mērķi un jāseko tiem. Tev var izdoties pilnīgi viss: vajag tikai gribēt.

Lauva

Šonedēļ planētas palīdzēs Lauvai saglabāt optimismu, nosvērtību, atbildību un punktualitāti.

Jums nav jāmeklē problēmas sev darbā vai mīlestībā – vienkārši ievērojiet morāles noteikumus un nebaidieties izrādīt cieņu pret cilvēkiem.

Jau iepriekš būs jānosaka prioritātes, jo tagad Lauvām vai nu veiksies mīlestībā, bet palaist garām iespējas darbā, vai arī otrādi.

Pāvels Globa iesaka ieklausīties savā intuīcijā un nesasteigt lietas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment