3 Zvaigžņu zīmes, kas mūždien iekuļas nepatikšanās un pievelk problēmas uz “līdzenas vietas”

Dažas Zvaigžņu zīmes, šķiet, piesaista nepatikšanas itin visur, kur vien viņi dodas, un pārāk bieži nonāk sarežģītās vai pretrunīgās situācijās. Neatkarīgi no tā, vai tas ir viņu drosmīgās vai impulsīvās dabas dēļ, vai vienkārši neveiksmes dēļ, šīm zīmēm piemīt talants piesaistīt nepatikšanas.

Auns

Auns, kuru pārvalda Marss, ir pazīstams ar savu ugunīgo un impulsīvo raksturu. Viņi ir drosmīgi, viņiem īsti ne no kā nav bail un viņi nekad neatkāpjas no izaicinājumiem, kas dažkārt var novest viņus nepatīkamās situācijās. Auni mīl riskēt un vienmēr ir gatavi piedzīvojumiem, taču šī drosmīgā attieksme bieži var novest pie konfliktiem vai negadījumiem.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 52%

0%

Viņu tiešā un reizēm konfrontējošā pieeja dzīvei nozīmē, ka viņi bieži nonāk pretrunu un asu diskusiju epicentrā. Aunu tieksme rīkoties, pirms padomāt, var radīt dažādus pārpratumus un apjukumu, taču viņu atjautība un izturība bieži vien palīdz pārvarēt vēl lielākas nepatikšanas.

Dvīņi

Foto – Pexels

Dvīņi ir pazīstami ar savu divējādo dabu. Šī Gaisa zīme mīl runāt un komunicēt. Tomēr viņu mīlestība uz baumām un tenkām, un dažkārt arī divkosība, var viņiem sagādāt nepatikšanas. Taču jāsaka, ka tas ir diezgan pelnīti… Dvīņi prot pateikt visnepareizākās lietas visnepiemērotākajos brīžos, kas bieži noved pie pārpratumiem un konfliktiem.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment