Pāvels Globa: draudi 2018. gada rudenim un kā izvairīties no problēmām

Pāvels Globa brīdina visus cilvēkus, ka 2018. gada rudens var būt ļoti bīstams. Astrologs stāsta par problēmu cēloņiem un efektīvām metodēm to atrisināšanai.

Spēcīgākais negatīvās enerģijas pieaugums un disonance, ko rada Melnā un Baltā Mēness konfrontācija. Tās ir divas fiktīvas planētas, kuru opozīcija notiek tikai reizi 33 ar pusi gados. Sakarā ar šo notikumu būs grūtāk tikt galā ar rudens depresiju, tāpēc jūs varat izmantot holotropo elpošanas tehniku, lai uzlabotu savu garastāvokli .

Kādas briesmas radīs Melnā un Baltā Mēness konfrontācija?

Astroloģiskie pētījumi par šo fenomenu sākās pirms tūkstošiem gadu, taču, diemžēl, lielākā daļa pētījumu tajā pašā laikā tika pārtraukta. Neskatoties uz šo ne tik ļoti patīkamo faktu, senās zināšanas būs pietiekami lielas, lai prognozētu lielāko daļu problēmu un atrastu to iespējamo risinājumu.

Lasi arī: Sieviešu horoskops 2018. gada novembrim – būs iespēja mainīt savu dzīvi!

Melnais Mēness jeb Lilita ir Mēness orbītā apogeja, tas ir, maksimālā attāluma punkts no Zemes. Baltai Mēness jeb Selēna ir orbītas punkts ar sarežģītāku pozicionēšanu. Melnais Mēness ir ļaunuma iemiesojums, un Baltais Mēness simbolizē labo. Tie pastāvīgi saskaras viens ar otru, mainot atbilstību.

Tas ir tas, kas notiks 2018. gada rudenī – labā un ļaunā, tumsas un gaismas enerģijas opozīcija. Tas ietekmēs cilvēku dzīvi kopumā un katru personu individuāli. Lilita un Selēna jau iestājās konfrontācijā 18. septembrī. Šī ietekme ilgs ilgu laiku – aptuveni līdz 2020. gada sākumam.

Katrus 33 ar pusi gadus cīņa starp gaismu un tumsu tiek ietverta īpašos notikumos. Pasaule ir uz jaunu noteikumu pieņemšanas sliekšņa, kuri ne visiem patīk. Tas būs politisku nemieru, cīņu un konfrontāciju laiks.

Lilitas un Selēnas cīņa simbolizē apokaliptisko sākumu, bet tas nenozīmē, ka pasaulei pienāks gals. Daži noteikumi beigsies. Saskaņā ar Pāvela Globa teikto, revolūcijas, apvērsumi, kara sākums vai, gluži pretēji, tā pabeigšana ir iespējama.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2018. gada novembrim – būs nopietni jādomā par problēmām personīgajā dzīvē!

Mēnešu konfrontācija izdarīs tā, ka uz 2020. gadam mēs sāksim dzīvot pavisam citā pasaulē. Pēdējie noteikumi, kas izveidoti ar šādu notikumu, notika 1985. gadā. Tagad ir pienācis laiks mainīt uz kaut ko citu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment