Pazīstama burve piezvanīja un atgādināja, ka ir pienācis laiks steidzami gatavoties pavasara ekvinokcijai, lai piesaistītu naudu un panākumus

Kur mēs būtu bez zīlēšanas? Mīcot mīklu, saimnieces tajā liek sīkumus. Katrai no tām bija sava simboliska nozīme. Ja meitene izvelk pīrāgu ar krellēm, viņa paliks stāvoklī. Ja ar auskaru, viņš drīz satiks savu saderināto. Gredzens viņu aicināja gatavoties kāzām, atslēga – mantojumam, monēta – bagātībai vai dāsnai dāvanai.

Mūsu senči pulcējās laukos un dziedāja akmens mušiņas. Viņi lēca pāri ugunskuram un veda uz ugunskuru mājlopus. Saskaņā ar leģendām, svētajai liesmai bija attīrošs spēks, kas varēja pasargāt no ļaunuma un slimībām.

Ko darīt 2024. gada 20. martā

Ja neplānojat lēkt pāri ugunskuram, šeit ir dažas alternatīvas iespējas. Pirmkārt, veiciet vispārēju tīrīšanu. Bet nav viegli! Saskaņā ar seno tradīciju, jums ir nepieciešams salasīt incītis vītolu zarus un slaucīt ar tiem grīdas. Vītols ir enerģijas putekļsūcējs. Viņa aizslaucīs no mājām sliktās domas un nelaimes. Un, ja slimu mājinieku viegli pātagu ar vītolu, viņš ātrāk gūs spēku.

Lasi arī: Kļuva zināms, ka Keita Midltone vēlas pamest pili, klīst pat baumas par šķiršanos no prinča Viljama

Šī ir lieliska diena, lai noslēgtu mieru ar mīļoto. Izvēlies vītola zariņu un uzdāvini tam cilvēkam, ar kuru vēlies izbeigt strīdu. Tādā veidā jūsu attiecības kļūs uzticamākas un stiprākas. Ir arī vērts doties uz randiņu un sirsnīgi svētīt savus bērnus un ģimeni.

Mēs piesaistām dzīvei veiksmi

Lūdziet pavasarim piepildīt jūsu vēlmi! 20. martā veic šo rituālu. Iededziet sveci, apsēdieties ērtā krēslā, atpūtieties un kādu laiku vērojiet liesmu. Iedomājieties, ka tas jūs attīra, sadedzina visu negatīvo. Pēc tam aizveriet acis un iedomājieties savu sapņu dzīvi. Māja, kurā vēlaties dzīvot. Automašīnas krāsa un salons, ar kuru vēlaties braukt. Galvenais ir sīkāka informācija.

2024. gada pavasara ekvinokcija: aizliegumi

Virzieties nākotnē maigi, kā ziedošs sniegpulkstenītes pumpurs. Šajā dienā jūs nevarat iznīcināt neko – no lietām līdz attiecībām. Jums nevajadzētu zvērēt un piekaut sevi vai nožēlot pagātni. Pretējā gadījumā viss gads paies, skatoties uz pagātnes notikumiem.

Pats pavasaris rāda gudrības piemēru. Lai kas arī notiktu, viņa pārdzīvos aukstumu un dos tev spēku un pieredzi. Visi notikumi tavā dzīvē ir apveltīti ar jēgu. Tāpēc sirsnīgi pateicieties Dievam vai Visumam par visu, kas jums tagad ir. Un tad ar prieku un iedvesmu virzieties uz nākotni mīlestības un skaistuma virzienā.

Leave a Comment