Pazīstama psiholoģe stāsta par to, kā izskatās cilvēks, kurš tevi nemīl

Ļoti labi pateikts! Bravo!

Anna Kirjanova ir pazīstama kā viena no labākajām psiholoģēm Krievijā. Tajā pašā laikā daudzi cilvēki pazīst Kirjanovu gan kā TV raidījumu vadītāju, gan kā grāmatu, rakstu, piezīmju un pat dzejoļu autori. Šodien mēs nolēmām dalīties ar lasītājiem ar neparastu Annas Kirjanovas piezīmi par to, kas tad īsti ir “nepatika”.

Nepatika ir tad, kad tu nedrīksti traucēt šo cilvēku. Runāt, smieties vai apkampties ar viņu. Tu nevari stāstīt par saviem pārdzīvojumiem – jo tās taču ir muļķības nevis pārdzīvojumi. Tu nevari kaut ko prasīt -tev ir jāsaprot, ka tagad ir grūta situācija.

Lasi arī: Manam vīram ir zelta rokas, no parastas Hruščovkas viņš izveidoja īstus apartamentus

Un vispār, kāpēc tev tas ir vajadzīgs? Tu nevari rēķināties ar palīdzību, pieaugušajiem jātiek galā patstāvīgi. Pat ja ir pieci gadi, tas jau ir cienījams vecums. Un, ja trīsdesmit pieci – tas vispār ir vecums. Un nav ko tā uzcirsties šādā godājamā vecumā.

 

Nepatika ir tad, kad īpaši nebar, bet arī neslavē. Nepamana. Tas ir tad, kad ir neērti ēst līdzās tuvam, cilvēkam, jo viņš var pateikt, ka tu daudz ēd. Bet tevis pagatavoto ēdienu cilvēks apēd un neko nesaka. Un nepamanīs pūles, kad satīri māju vai ieliec vāzē ziedus.

Nepatika ir tad, kad neko nedrīkst. Kad kaitini, traucē, runā muļķības, padari traku, kad sēdi mierīgi stūrī un gaidi, kad tevi izvedīs pastaigāties. Un nečīksti, neraudi – sēdi mierīgi un gaidi. Nepatika ir tad, kad par tevi neiestājas, bet tā vietā saka: tā ir tava paša vaina!

Lasi arī: Tā izskatās nulles izmēra krūtis, kad sieviete neveiksmīgi izvēlas apģērbu

Kad nav ko dāvināt – tā ir nepatika. Kad žēl tavā labā tērēt naudu – tā ir nepatika. Tas nav naids. Tas ir vēl kas sliktāks, jo naidam var būt kāds iemesls, piemēram, greizsirdība. Bet nepatika pat nav izskaidrojama – tā vienkārši ir.

 

Lai gan saka: “Jā, es tevi mīlu, tikai atšujies, atkal jau tu par to pašu runā!” Lūk, tā arī ir nepatika. Un no tās mirst. Īpaši veci cilvēki, bērni un suņi. Un pieauguši cilvēki, kuri ir neaizsargāti un jūtīgi. Nepatika padara cilvēku kautrīgu, neveiklu un neglītu; viņš baidās visu sabojāt, kavēt, kaitināt … Te neko nevar padarīt, ja nu vienīgi ir spēks aiziet. Vai vismaz skaidri jāsaprot – tā ir nepatika. Tā nav mīlestība.

COMMENTS

Leave a Comment